Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Egy funkciót keresek amit nem tudom hogy hívnak. Illetve azt sem tudom hogy egyáltalán létezik-e. De itt elég sok haladó megfordul úgyhogy gondoltam hogy rákérdezek. Azt szeretném hogyha beindítottam a rendszert, elindítottam a böngészőt, alkalmazásokat stb, akkor el tudjam menteni ezt az állapotot és később vissza tudjak bele lépni. Leginkább a hibernálás hasonlít ehhez, de azt ugye egyszer lehet újraindítani. Én a már egyszer hibernált állapotot szeretném valahogy újrafelhasználni.
A suspend és hibernálás úgy általában amúgy jó lenne. Ez a "hibernálás újrafelhasználás" funkció akkor jönne jól hogyha a rendszer lefagyott. Ekkor friss újraindítás és az appok újraindítgatása helyett újrafelhasználhatnám az elmentett hibernálást.
A legkritikusabb amúgy a böngésző lenne. Ha valahogy a böngészőt le tudnám "hibernálni" az is jó lenne. Fagyás után a böngésző alapból amúgy felkínálja hogy megnyitná a lefagyás előtti füleket, de azok nem jól nyílnak meg és mindent állíthatok be elölről... Chromiumot használok.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB