Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztrofotózás
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Google Chromecast topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Egy funkciót keresek amit nem tudom hogy hívnak. Illetve azt sem tudom hogy egyáltalán létezik-e. De itt elég sok haladó megfordul úgyhogy gondoltam hogy rákérdezek. Azt szeretném hogyha beindítottam a rendszert, elindítottam a böngészőt, alkalmazásokat stb, akkor el tudjam menteni ezt az állapotot és később vissza tudjak bele lépni. Leginkább a hibernálás hasonlít ehhez, de azt ugye egyszer lehet újraindítani. Én a már egyszer hibernált állapotot szeretném valahogy újrafelhasználni.
A suspend és hibernálás úgy általában amúgy jó lenne. Ez a "hibernálás újrafelhasználás" funkció akkor jönne jól hogyha a rendszer lefagyott. Ekkor friss újraindítás és az appok újraindítgatása helyett újrafelhasználhatnám az elmentett hibernálást.
A legkritikusabb amúgy a böngésző lenne. Ha valahogy a böngészőt le tudnám "hibernálni" az is jó lenne. Fagyás után a böngésző alapból amúgy felkínálja hogy megnyitná a lefagyás előtti füleket, de azok nem jól nyílnak meg és mindent állíthatok be elölről... Chromiumot használok.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB