Hirdetés
- RAID
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Így már működik :) a lényeg hogy pontosan ugyanazt a rendszert hozzam létre, mint Arch alatt, csak debian alapokon. Ez a kérés, én meg nem mondtam nemet. De most ezt csinálva nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a debian max minimál install-al szervernek jó, mert innen felépítve desktopra eléggé pazarló. Nem csak memóriát foglal többet, de jóval több csomagot is tett fel, és még nem vagyok kész. Most egyelőre a polybar-al és az arra kirakott cuccokkal szenvedek. Halál jól működik Arch-on, debianon egyelőre nem akar. Mondjuk az külön vicc, hogy a netinstall közli, hogy az ath10-es drivert én külön adjam meg neki. Baszki netinstall. Hiányzik driver, akkor töltse már le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB