- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vargalex #6190 üzenetére
Az amd-ucode csomag a telepítéssel jött, nem én tettem fel utólag. Most újratelepítettem ahogy Frawly ajánlotta. Lett is amd-ucode.img a /boot-ban. Beírtam az ArchLabs.conf-ba a meglévő initrd sor után az amd img-t. Mentettem, reboot és most elindult a rendszer.
Szerintem nem a sorrend volt a probléma, hanem nem volt amd-ucode.img, amit be szerettem volna tölteni.Feltételezem, hogy az ArchLabs telepítő script-jét kellene egy kicsit csiszolni, ha systemd boot kerül alkalmazásra. Akkor nem jön létre az img.
De ez így engem nem igazán zavar, hogy utólag kellett beállítani. Hiszen jó pár dolgot, service-t is utólag röffentettem be. Tudom most már erre is figyelni kell.
Közeleg nagyon az a pillanat, amikor tiszta Arch-ot fogok telepíteni magamnak. Ezek apró lépések, abba az irányba.
Köszi szépen mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy ruhás topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest