- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #6137 üzenetére
A kezdő Arch vagy Arch klón külön topik szerintem se rossz ötlet. Nem hígulna az Arch szál és a kezdők sem olvasnának nekik esetleg még irreleváns támát-info-t. Az "öreg" Arch motorosoknak sem kellene feltétlenül a kezdők botladozásait olvasni, szelektálni a posztok között. Megmaradna nekik a választás szabadsága.
Én szinte az összes Arch klónt kipróbáltam, azzal az indíttatással. Miszerint még nem érzem magam képesnek egy pure Arch összerakására. Igazából ott vannak hiányosságaim, hogy mennyi az a minimum ami nekem elég. Ezt fedik el a klónok. Erre jó tapasztalatom volt az ArchLabs, hogy hány service-t kell beindítani, fixálni telepítés után.
Csak olyan klónok foglalkoztatnak, amelyek a lehető legközelebb vannak az origi Arch-hoz. A saját repojuk minmális csomagot tartalmaz. Egy két saját GUI témával és általuk írt progival. Ilyen szempontból a Manjaro és az Arco kiesik.Azt én nem tekintem "belevauzásnak", ha más szögből is rávilágítanak dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest