- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A kezdő Arch vagy Arch klón külön topik szerintem se rossz ötlet. Nem hígulna az Arch szál és a kezdők sem olvasnának nekik esetleg még irreleváns támát-info-t. Az "öreg" Arch motorosoknak sem kellene feltétlenül a kezdők botladozásait olvasni, szelektálni a posztok között. Megmaradna nekik a választás szabadsága.
Én szinte az összes Arch klónt kipróbáltam, azzal az indíttatással. Miszerint még nem érzem magam képesnek egy pure Arch összerakására. Igazából ott vannak hiányosságaim, hogy mennyi az a minimum ami nekem elég. Ezt fedik el a klónok. Erre jó tapasztalatom volt az ArchLabs, hogy hány service-t kell beindítani, fixálni telepítés után.
Csak olyan klónok foglalkoztatnak, amelyek a lehető legközelebb vannak az origi Arch-hoz. A saját repojuk minmális csomagot tartalmaz. Egy két saját GUI témával és általuk írt progival. Ilyen szempontból a Manjaro és az Arco kiesik.Azt én nem tekintem "belevauzásnak", ha más szögből is rávilágítanak dolgokra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Games
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- One mobilszolgáltatások
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB