- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 
			  PROHARDVER! Arch Linux topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Igen, sajnos a radeon 6670-el nem fér össze valamiért az arch konzol, google kidobott pár arch-os találatot erre de megoldás nincs  Sajnos a mikrokód betöltése sem szünteti meg a hibát, néhány alkalommal fekete ahogy kell a konzol, de kikapcs és másnapi bekapcs után szürke konzollal indít megint. Különösen telepítéskor kellemetlen, nem jó a szemnek Sajnos a mikrokód betöltése sem szünteti meg a hibát, néhány alkalommal fekete ahogy kell a konzol, de kikapcs és másnapi bekapcs után szürke konzollal indít megint. Különösen telepítéskor kellemetlen, nem jó a szemnek Feltelepített rendszeren nem annyira zavaró már. Ez a hiba azthiszem a display managerre is hat, ha feltelepítek valamilyet, sddm-et próbáltam régebben, mert kde hez ezt ajánlják, akkor elég sűrűn elhasalt a DM, le kellett szedjem mert nem tudtam vele bejelentkezni, el sem indult vagy összeomlott. De ugyanaz a DM kubuntunál rendesen működik ezen a vason.... Feltelepített rendszeren nem annyira zavaró már. Ez a hiba azthiszem a display managerre is hat, ha feltelepítek valamilyet, sddm-et próbáltam régebben, mert kde hez ezt ajánlják, akkor elég sűrűn elhasalt a DM, le kellett szedjem mert nem tudtam vele bejelentkezni, el sem indult vagy összeomlott. De ugyanaz a DM kubuntunál rendesen működik ezen a vason....
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- XPEnology
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos a mikrokód betöltése sem szünteti meg a hibát, néhány alkalommal fekete ahogy kell a konzol, de kikapcs és másnapi bekapcs után szürke konzollal indít megint. Különösen telepítéskor kellemetlen, nem jó a szemnek
 Sajnos a mikrokód betöltése sem szünteti meg a hibát, néhány alkalommal fekete ahogy kell a konzol, de kikapcs és másnapi bekapcs után szürke konzollal indít megint. Különösen telepítéskor kellemetlen, nem jó a szemnek  BoB
 BoB