Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Cseréltem gépet és átraktam a rendszert. Előzmény
Régi gép: HP Probook 470 G2, I5-5200, intel vga (AMD kikapcsolva)
Új gép: HP Probook 470 G4, i7-7500, intel vga (Nvidia kikapcsolva)
Mindkettőn SSD (/) és HDD (Swap, /var/log, /home) egymás mellett.Maga az átköltözés sikerült, mindenem megvan és a rendszer elsőre fel is állt csak a dd hatásásra (még a GRUB-ot sem kellett telepíteni), DE CSAK KARAKTERES módban.
Olyannyira gond van valamivel , hogy az új gépen egy egyszerű "ls -l" kimenete is olyan lassan fut le, hogy látom a fotonokat csattanni az LCD panelen. természetesen az X még be sem indul, de ez majd még csak a jövő lenne. először jó lenne tudni miért ilyen lassú karakteresen.
Ha USB Pendrive-ről indítok bármilyen másik rendszert (legyen az Antergos, vagy akár ARCH), az tökéletesen fut.
Van valakinek ötlete, hogy mit nézzek meg? Sajna nincs sok időm.. ma egy működő rendszert kell varázsolnom rá. Legrosszabb esetben újratelepítem, de a olyan nem elegáns..
Amit eddig megtettem: mkinitcpio -p linux-lts lefutott
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB