Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Cseréltem gépet és átraktam a rendszert. Előzmény
Régi gép: HP Probook 470 G2, I5-5200, intel vga (AMD kikapcsolva)
Új gép: HP Probook 470 G4, i7-7500, intel vga (Nvidia kikapcsolva)
Mindkettőn SSD (/) és HDD (Swap, /var/log, /home) egymás mellett.Maga az átköltözés sikerült, mindenem megvan és a rendszer elsőre fel is állt csak a dd hatásásra (még a GRUB-ot sem kellett telepíteni), DE CSAK KARAKTERES módban.
Olyannyira gond van valamivel , hogy az új gépen egy egyszerű "ls -l" kimenete is olyan lassan fut le, hogy látom a fotonokat csattanni az LCD panelen. természetesen az X még be sem indul, de ez majd még csak a jövő lenne. először jó lenne tudni miért ilyen lassú karakteresen.
Ha USB Pendrive-ről indítok bármilyen másik rendszert (legyen az Antergos, vagy akár ARCH), az tökéletesen fut.
Van valakinek ötlete, hogy mit nézzek meg? Sajna nincs sok időm.. ma egy működő rendszert kell varázsolnom rá. Legrosszabb esetben újratelepítem, de a olyan nem elegáns..
Amit eddig megtettem: mkinitcpio -p linux-lts lefutott
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB