Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
sziasztok. felmerült benne pár kérdés.
bonyolult lecserélni a slimet valami egyébre? akadt néhány bosszantó tulajdonsága amivel nem tudok mit kezdeni...
keresgéltem de nem találtam egyértelmű leírást, hogy a régi kerneleket hogyan kell eltávolítani? csak simán mint egy csomagot?
aztán egy észrevétel, ha notit saját kijelzőjével használom és mondjuk letekerem a fényerejét, és elfelejtem vissza állítni maximumra, akkor amint rádugok egy tv/monitort és átváltok rá, akkor szétfagy az egész és a kép i samolyan poszterszerüen jelenik meg és csak a hardveres reset segít.
leovo g500 i3 ati kártya lekapcsolva, cinnamon felülettelszerk.: iieltve ha nem baj belinkelném ide egy másik kérdésem mert nem olyan olvasott a virtualboxos topic...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VGA hiba
- Goddess of Victory:Nikke
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest