Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Felraktam a Manjarot, de a Pendrájvokat egyáltalán nem érzékeli, az usb-egér, rádiós bill müködik rendesen, a DVD-Ramot felismeri, csak nem csatolja, ha jól értem az UDF fálj ismeretlen számára.
Error mounting /dev/sr0 at /run/media/apa/LinuxUDF: Command-line `mount -t "udf" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=100,iocharset=utf8,umask=0077" "/dev/sr0" "/run/media/apa/LinuxUDF"' exited with non-zero exit status 32: mount: unknown filesystem type 'udf'
A Cserélhető meghajtók és adathordozók -nál kipipáltam az első hármat, de így sem müködik
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest