Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak?

Nagyszerű! Ezek szerint tényleg azt gondoltad, hogy én Cinnamon alatt akarom használni a KDE plasma5- jét?
Pár disztróban használtam már KDE- t és hidd el, hogy harmadannyi opció volt a control centerben, engem nem lepett meg, mert mondtátok, hogy úgy kell felépíteni az Archot.
AUR-t ismerem, de itt nem volt elérhető, biztosan én csináltam rosszul az Evo- s telepítést, de csomó dolog egyszerűen nem volt! Biztosan nem könnyű ezt neked elkfogadni, mint azt sem, hogy a /tmp az nem ramdisk, legfeljebb qvázi ramdisk!
Újra említem, hogy attól még, hogy valaki nem archguru, csak egy home user, még nem totál idióta, csak bénázik egy számára ismeretlen rendszerrel.
Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom! 
Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t

No, ezt nem kellett volna írnod, mert épp 2-3 hete frissült az ESR 31.4- re! Ezt hol hallottad, hogy az régi? Mint tudhatnád, az ESR nem kapja az újdonságokat tartalmazó frissítéseket, csak a biztonságiakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom!
BoB