- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szia. Nekem AMD -s laposom van ilyen: [link]Nem volt túl drága, talán 109ezer jó két éve. Még dobtam hozzá 4giga samsung ramot(ilyen volt benne 1db), és egy 128gigás samsung ssd -t. Tökéletes, villámgyors, megbízható. Szinte tökéletes a videó kari is, a ViOlo által karbantartott catalyst-total csomagot szoktam telepíteni. Egy a nyűg, hogy a xorg 1.16 -al még sajna nem megy ez a driver, de idő kérdése és menni fog. Addig maradnom kell sajna a xorg 1.15 -nél. Nekem ez a config teljesen jó, váltani, kb 1 év múlva szeretnék a dokkolós céges Dell-emre (i5), ha eladják nekem. Addig is AMD, de kb 15 éve csak AMD -s cuccom van:-) Nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB