- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2353 üzenetére
Szia. Nekem AMD -s laposom van ilyen: [link]Nem volt túl drága, talán 109ezer jó két éve. Még dobtam hozzá 4giga samsung ramot(ilyen volt benne 1db), és egy 128gigás samsung ssd -t. Tökéletes, villámgyors, megbízható. Szinte tökéletes a videó kari is, a ViOlo által karbantartott catalyst-total csomagot szoktam telepíteni. Egy a nyűg, hogy a xorg 1.16 -al még sajna nem megy ez a driver, de idő kérdése és menni fog. Addig maradnom kell sajna a xorg 1.15 -nél. Nekem ez a config teljesen jó, váltani, kb 1 év múlva szeretnék a dokkolós céges Dell-emre (i5), ha eladják nekem. Addig is AMD, de kb 15 éve csak AMD -s cuccom van:-) Nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest