Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szerintem a Cinnamon az egy használható Gnome3. A Mate az a Gnome2 fork. Érdemes tenni vele egy próbát. Igazad lehet, mindig visszatérek a Manjarohoz én is. Munkára is elég stabil. Ma az otthoni gépre megy majd fel az Antergos Cinnamon. Az is tetszik csak talán erőforrás igényesebb.
Siriusb:
Openboxot használtam az utóbbi pár hónapban, már könnyen telepítem. Az elején nézegettem a konfig fájlokat kész distrókban. Már van egy bekakott rendszerhez való konfigom. Viszont munkára is használom a gépet és oda bizony nekem az Openbox túl fapados, amennyivel egyszerűbb annyival időigényesebb kezelni. A Gnome3 pedig mintha nem embernek lenne tervezve. A KDE valami miatt elveszi a kedvem a Linuxtól. 2 napnál többet sohasem bírtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB