Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szerintem a Cinnamon az egy használható Gnome3. A Mate az a Gnome2 fork. Érdemes tenni vele egy próbát. Igazad lehet, mindig visszatérek a Manjarohoz én is. Munkára is elég stabil. Ma az otthoni gépre megy majd fel az Antergos Cinnamon. Az is tetszik csak talán erőforrás igényesebb.
Siriusb:
Openboxot használtam az utóbbi pár hónapban, már könnyen telepítem. Az elején nézegettem a konfig fájlokat kész distrókban. Már van egy bekakott rendszerhez való konfigom. Viszont munkára is használom a gépet és oda bizony nekem az Openbox túl fapados, amennyivel egyszerűbb annyival időigényesebb kezelni. A Gnome3 pedig mintha nem embernek lenne tervezve. A KDE valami miatt elveszi a kedvem a Linuxtól. 2 napnál többet sohasem bírtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB