Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Hát csak azon problémázok, hogy a két felület alatt máshová csatolodik, én meg krusaderben akarom megnyitni a vinyókat, kb 10 fülön a különböző mappákkal amikben dolgozni szoktam, és ugye megjegyzi úgy nyílik meg.
De ha máshova csatol akkor ugrottak a mappák
A felhasználónak egyébként engedtessék már meg - annak ellenére, hogy amit lehet megcsinál parancssorban - hogy ha valami megszokott jó dolgot megváltoztatnak és az nem tetszik akkor megjegyezze

Nem szeretnék soha annyira kocka/geek/akármi lenni, hogy én éljek a gépeim/oprendszereim/stb érdekeben, hanem azok azért vannak, hogy azok legyenek értem. És ha már így van akkor ne bonyolítsa, hanem segítse az életemet
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11, LTE kártya
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB