Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Minden további nélkül használom én is, ha lehet. Na, de ha nem működik, akkor hiába az akarat. Nem én döntöm össze a x.org-ot. Nehogy azt mond, hogy ne nézzek flash tartalmat és akkor nem lesz baj.
A frissítésig nem volt gond a Manjaróval, dícsértem agyba-főbe. Ugyen nem kell rendszeradminisztrátornak lennem, hogy Linuxot használjak. Vagy mégis igaz a pletya, hogy annak kell lenni, hogy tudjam használni? Jó, hogy nem már én vagyok a hibás, hogy a frissítés összeborítja a DE-t és a laptopom elemeivel hiba generálódik. Az is egészen biztos, hogy ez nem disztribúció függő, mert mint azt már sokszor írtam, az Ubuntu 14.04 LTS ugyan ezt csinálja, míg a korábbi 13.10 atom stabilan működött. Az lesz, hogy teszek fel egy olyan disztrót, aminél elkerülhető a frissítés és nem fogom frissíteni. Szarok a biztonságra, meg, hogy ezzel másokat is veszélyeztetek, lényeg, hogy működjön.A segítséget meg mindig megköszöntem, ha nem is azonnal de utólag mindeképpen. Tényleg nagyon jó kis csapat, de az instabilitást ez nem oldja meg. Egy csomó időm elmegy arra, hogy operációs rendszer legyen a laptopomon, miközben ott a Windows (ami gyárilag van a laptophoz) és az valóban és üzembiztosan működik.
Most a Fedorával is megakadtam, mert közben rájöttem, hogy fogalmam nincs itt hogyan kell beállítani a drm-et.
Hosztnév: localhost.localdomain <- remélem nem baj, ha ide nem írok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB