- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Köszönöm mindenkinek.. nem nagy gond kiadni még egy parancsot, (ráadásul scriptezni is lehet
), csak érdeklődtem 
Iscariah:látom más is jelezte
A pacman -Syua az "a" kapcsolóra hibát ad.
Frissítésről: Nekem ez tetszik.. Ha valami jó akkor nem sok értelmét látom a sűrű frissítésnek. Ha frissebbet akarok akkor bekapcsolom a testing, és az unstabil repot (de nem akarom). Ha meg valamit elbattak (annak ellenére hogy csak stabilan adják ki) akkor meg gyorsan javítják. Itt ugyanakkor SOHA nem lesz verziófrissítés.. (*buntu).. A debian meg stabil, de extrém régi csomagokkal van, ami szerveren jó lehet, de ez akkor is egy asztali (laptop), gép aminek jól jön a friss tudás.
Decepticon:
Remek, naprakész a gépem...
- és rossz rajta valami ? 
Nekem kb február óta fut Manjaro a gépen, napi 10-12 órában.. üzemszerűen.. vmware-res windowsal együtt.. egyszer nem fagyott meg !
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak érdeklődtem
- és rossz rajta valami ? 
BoB