Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz
f4lcon #14773 üzenetére
Köszi a tippet, lehet ránézek.
Különben tegnap este lement a persil folyékony mosószerrel egymás után 2db 2,5 órás program 60 fokon, és nem szedte ki a kakát. Végül betettem egy harmadik körre is, ugyanezen a programon, mert még találtam itthon "fehér és világos" ruhákhoz való persil mosóport. És láss csodát, kijött minden.Szóval sokkal jobb a por, mint a gél, ez már fix. Csak annyira ajánlgatták nekem más témában, hogy ugyanolyan jó a folyékony, de kiderült, hogy nem. Most kénytelen leszek újra port is vadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Napelem
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Samsung galaxy z fold 4
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest