- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stylewars_kp #14187 üzenetére
A hordozó és a fordítva bekötés a legbiztosabb megoldás egy ekkora gyereknek. Csak akkor ültetném át, ha a feje búbja már túllóg rajta, és mindenképpen olyan 9-18-as ülést néznék neki, amiben van szűkítő, és mint a többiek is írták, mindenképpen belepróbálnám előtte.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Akkor irány vissza a kályháig...
Ez egy ún. "együttnövő üllés", a komfort és a praktikusság/állíthatóság megerőszakolja a biztonságot.
Hiába 9kg ha a testmagasság kevés, vágni fogja a vállánál lejövő öv a nyakát/fülleit, ráadásul nem is tudod olyan kicsire venni az övet hogy stabilan tartsa.
Ez menetirányszerint van fordítva, amíg nem üll stabilan önállóan, addig ne, mert a csigolyái nem tudják a buksit megtartani egy vészfékezésnél.
Real_Necro és Ezekiell tanácsa pedig talán mindent felülír, hiába biztonságos, hiába kényelmes, ha neki nem tetszik minden alkalommal ketten fogjátok belebirkózni...Én vennék a helyedben egy 9-18kg/9-25kg-os üllést, ISOFIX-eset ha belefér anyagilag és mosható huzatosat, tehát amiről le tudod kapni a huzatot ha sikerül beledolgoznia az epret...
Linkeltem feljebb kisza25-nek, hogy a fiamnak milyen van, nagyon szereti, de azt ő is választotta, levetettem a boltban azokat amik szóba jöhetnek és mindegyikbe beleülltettem, amelyikbe vissza akart üllni azt vettük meg... amikor hazavittem az új autót még csak gügyögött, de a saját kis babanyelvén elmondta hogy neki oda kell az az üllés, az az ő helye, az az övé, anélkül ő nem üll autóba.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Gyerekülést én csak úgy vennék, hogy beleültetem a gyereket. Attól, hogy a paraméterekbe beleesik a gyerek (itt ráadásul nem is), még lehet kényelmetlen/nem jó.
Szóval menjetek el, próbáljátok ki - de sztem ez még nagy neki.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Ha van már 9kg és stabilan tud ülni, mehet a következőbe 9-18kg-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Mozilla Firefox
- Temu
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mobil flották
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lumia 950 Szép állapotban
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest