Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Mi asszonnyal most egy sved sorozatot nezunk Netflixen, van hozza szinkron de mikor megkerdeztem mit szeretne, azt mondta nezzuk eredeti hanggal es magyar felirattal. Tok jo ez igy

Aki nem hajlando feliratot olvasni es csak szinkronosat nez, az rengeteg elkepesztoen jo dologbol zarja ki magat (pl. a Severance az utobbi evek legjobb sorozata szerintem, a For All Mankind meg szinten szenzacios), illetve zarja be magat egy aprocska buborekba.
Tegnap szobabiciklizes kozben olyan sorozatot neztem amihez meg felirat sincs magyarul, de nagyon jo, errol is lemaradtam volna ha ilyen szuk korlatok koze szoritom magam.
Az is igaz hogy en mar ovodas koromban is regenyeket olvastam, szoval lehet hogy nekem "konnyu", de szerintem barki kepes feliratos filmet elvezni, nem szuperkepesseg ez. Csinalni kell aztan megszokja az ember. Asszony peldaul enyhen diszlexias, megis szivesen nez feliratos musort (mondjuk evi 10-20ezer oldalt olvas, szoval trenirozza magat rendesen
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).