-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Nekem is felcsillant a szemem, hogy ha a mostanit eladom, akkor már majdnem feleannyi az új 14-es és bár régebben jól elvoltam a 14-es laptoppal, annyira megszoktam a 15-öst, hogy szerintem csak feljebb tudnék lépni.
Meg egy kicsit azért bizalmatlan is vagyok. Aláírom, hogy odatették most magukat, de azért kiváncsi vagyok, hogy van-e új gyenge pontjuk. Mondjuk ez már nekem olyan, mint az új autó, CASCO (AppleCare) nélkül, penge élen táncolni minden nap.
A touchbart én is hiányolnám egy ideig, de őszintén a hangerő, fényerő állításon és a VSCode debugger indításon kívűl nem sokra használtam. A mostani MBP-n is jó fejleszteni, az M1 (Pro/Max) meg jelenleg nem hozna akkora differenciált a munkafolyamatomba, hogy bármilyen szinten is ésszerű legyen most a csere. Azt hiszem kellene egy új hobby, valami content editor, akkor meg tudnám magyarázni, hogy tulajdonképpen nekem előjog, hogy egy ilyen gépet használjak.Let's begin, de gozaimasu!
-
consono
nagyúr
-
Thusor
őstag
Van értelme folyamatosan 20 és 75% között tartani az akkumulátort? Én igazából folyamatosan akkumulátorról használom, csak a munkahelyen van töltőn, akkor viszont 100%-on folyamatosan. Átlagban 2-3 naponta kerül bele egy teljes ciklus.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- E-book olvasók
- NBA és kosárlabda topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- MacBook Pro M2 8GB RAM 512SSD garanciális számlával
- MacBook Pro 2016 13" Touch Bar/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./p3956