-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz SharpSA #95342 üzenetére
Megnéztem a tavalyi rendeléseimet és látom, hogy két fajtát rendeltem, ez volt a második fajta. Elbizonytalanodtam, nem tudom, hogy most végül melyiket tettem rá, 1 éve volt
Ennél a másodiknál már fel van tűntetve, hogy matt, úgyhogy ha valaki rendelni akar, akkor inkább ezt rendelje, nem akarom félrevezetni.pinnacle: én nem tapasztaltam minőségromlást a megjelenítésben, ezek már nem olyanok, mint a régi mobiltelefon matt fóliák, azok szörnyűek voltak
Én könnyen felhelyeztem, mert van rutinom fóliázásban, de akinek nincs, jobban jár, ha felrakatja valakivel. Alaposan le kell tisztítani kijelző felületét és olyan helyiségben célszerű csinálni, ahol nincs sok por.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Macbook Air M1 13" 2020
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 13" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Apple Macbook PRO 512 GB Silver - 24 hónap Garancia - 091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest