-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
norbi93 #15850 üzenetére
Akkor pár alap dolog amit jó ha tudsz mielőtt nagyon belemerülnél a témába:
OSX = HFS+ fájlrendszer (naplózott)
Képes írni olvasni:
- ExFAT
- FAT
Olvasni:
-NTFSA telepítő média HFS fájlrendszerű lesz ha készítesz (DMG-ből TransMac-el). Külső vinyókat nem tudom mennyire fogadja el, de nekem 8Gb-os pendrive-al nem volt gondom.
Telepítés menete USB-ről (miután találtál egy Retail verziót):
- Win alatt TransMac-el kiírod az USB-re
- Betolod a MAC-be
- ALT-ot lenyomva indítod
- Amint megjelenik a pendrive (narancs színű USB ikon) kiválasztod egérrel, vagy billentyűzettel és enter
- Ha bejött a telepítő akkor a Segédprogramok közül Lemezkezelő, formázod az egész belső tárhelyez HFS+ rendszerűre, bezárod, majd végigmész a telepítő lépésein
- Befejeztével kiveszed az USB-t és használod az OSX-etRemélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged