- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Autóhifi
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
vajon meg fogja tudni oldani valaha az apple azt a rettentő bonyolult dolgot, hogy egy logitech egérrel normális irányban működjön a scroll, mellette egy wacom rajztáblával is normális irányba menjen a scroll, és ezt ne kelljen egy külső programmal intézni, ami alvás után néha elfelejti, hogy dolga van? és mondjuk ezeknek az eszközöknek a görgetésirányai soha ne akadjanak össze?
egészen megkedveltem a gépet, de ez egy olyan dolog, ami miatt rendszeresen kedvem lenne az egészet felgyújtani a francba. windowson ez 15 éve se volt probléma, és soha eszembe nem jutott volna, hogy van os, amelyiken ezt nem lehet még mindig megoldani.most használok erre, de most valamiért vagy az, vagy a macos álmodott egy nagyot, és most vagy az egér görget rossz irányba, vagy a rajztábla. pár órája még jó volt, aztán mire hazaértem, már nem pedig még aludni se tettem el a vasat.
legközelebb a hót buta dock és launchpad miatt fogok morogni, ami szintén méltatlan egy ilyen, egyébként sok szempontból elég kifinomult rendszerhez.
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14! M4 Pro / 24GB / 512GB! 33Hó Garancia! BeszámítOK
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Apple Apple Macbook PRO 512 GB Silver - 24 hónap Garancia - 091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest