-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddhunter
tag
3 hét használat után megosztom tapasztalataimat, hátha segít valakinek a döntésben.
Mindig is win-t használtam, elsősorban videó utómunkára, vágásra, 2d animációkra és sokféle hétköznapi feladatra. Az elmúlt szűk 30 évben rengeteg asztali és notebook pc megfordult a kezemben, utoljára egy alienware laptop(ez eladó) és egy saját építésű 3900-as ryzen kombót használtam. Rég gondolkodtam már mac-re váltáson, mert már nagyon unom a windows hülyeségeit, de most végre a 16" MBP max úgy tűnt egy használható alternatíva lesz. Így is lett. Ugyan a legújabb generációs razer, asus studio és hasonló high end notikkal még nem volt tapasztalatom, de az biztos, hogy ez a gép messze a legjobb notebook amit valaha láttam. A kijelző, a billentyűzet, a hangszóró, az egész minősége és legfőképp a trackpad és emiatt a használhatósága fantasztikus.
Teljesítményben az asztali pc-m ugyan jobb, van ahol akár 2x jobban teljesít, viszont az, hogy ez hangtalanul és akkumlátorról képes felvenni vele a versenyt az hatalmas előny. A különbség meg csak renderelésnél jön elő, de ez is elég gyors, így nem számít annyit, mint a használatközben a reszponzivitása.
Maximálisan elégedett vagyok a váltással, még úgy is, hogy soha nem használtam előtte mac-et, vannak ennek is idegesítő dolgai és nem mellesleg a program amit 80%-ban használok december óta támogatott m1-en, mondanom sem kell mennyire bug-os még...
Dobok én is egy képet, úgy se lesz a közeljövőben még egyszer ilyen rend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest