- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
S24 ultrát és 15 pm-et használok. Kamerában jobb az iPhone, üzemidőben is (ezt én kb egálra tudom kihozni, ha energiatakarékos profilra váltok a samun a felbontást meg alapon hagyom, nem maxon), kijelzőben viszont jobb a samu, valamint egy picit gyorsabb még energiatakarékos módban is. Amiket olvasol a topikban, részben jogosak, részben nem. Tesztprogramokban én is látom pl a csíkozódást a kijelzőn, az iPhone-on meg nem, de ha nem ezt nézem, csak szimplán ránézek a kijelzőkre, akkor szebb a samsung. Kopni nekem nem kopik pedig fekete van. iPhone sem kopik nálam, pedig anno itt is voltak ilyen jelzések. Stabilitásban és gördülékenységben ha nincs is iPhone szinten, de majdnem, messze a legjobb androidos telefon ebben a tekintetben. Nekem a Face ID hiányzik nagyon, de ez már egyéni preferencia. Főleg úgy, hogy a biometrikus azonosítás (arcfelismerés, ujjlenyomat-olvasó) nem olyan jó, mint az általam szintén kb 1 hétig használt OnePlus 12-n.
-
ADAM1337
nagyúr
S23-al probáltam az általános fotozásra amúgy beltérben fixen jobbnak éreztem az iphone-t nincs akkora difi de sokszor az árnyékokat stb, jobban megoldotta, sok fénnyel már közel egál a szituáció.
Zoom kamera terén meg a samsungot mondanám, esti felvételeknél nekem az ihpone jött ki jobbra utca fények égbolt este.
De szerintem egyikkel se nyúlsz mellé, nekem az os annyira nem adta igazán, de kiakartam probálni, majd ha erőt veszek magamon eladom és váltok egy fold5-6 ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest