Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
-
Tatu-1981
tag
válasz
Pityu89 #2482 üzenetére
Szerintem nem mindegy milyen kábel. Nálam 2 jó minőségű kábellel sem működik a tévére tükrözés:
-Az egyikkel a képek átmennek, de videónál nemhogy nem megy át, de még a telefon is lefagy. Többször próbáltam, mindig lefagyás volt a vége ha videóhoz értem.
-Másik kábellel meg zöld a kép/videó a tévén.
Samsung telefonnal mindkét kábel megfelelően működött.Van egy hdmi-hdmi kábelem, ami egy usb-c Samsung adapterbe van bedugva. Azzal megfelelően működik.
Szóval ha tudtok kipróbált hdmi-usb-c kábelt, az engem is érdekelne.
-
válasz
Pityu89 #1396 üzenetére
Safari tud, de a magyar még nem került bele sajnos, várni kell rá (hogy meddig jó kérdés).
Gyári bill nem tud swipeot magyarul szintén. Pl. Swifrkey igen, de bármi más nem gyári billt használsz majd, ne lepődj meg, ha jelszó, és egyebek kitöltésénél visszavált a gyárira privacy okok miatt.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Pityu89 #1311 üzenetére
Ha össze tudtok szokni, akkor reális lehet a 4-5 évre történő tervezés.
Ez mindenkinél egyedi, mennyire sikerül az átállás. Anno nekem cirka egy hét volt 8 év Android és kis WP után az iOS megszokása (a tanulása pedig még 5 év után is tart
), más pedig fél év alatt sem szokik hozzá…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged