Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Icecave & Joey:
Bocsánat, én is az üvegfóliákban hiszek és azt szoktam rakatni (Speedshop-ban is üveget, nem pedig ilyen méretre vágottat raktak, ez nem derült ki a fenti hsz-ből, bocsánat), csak már azzal nem foglalkozom, hogy milyen márka, melyik típus, stb., kiér-e teljesen addig, ameddig szokott, stb.
Csak most nemrég Apumnak rakattunk fel fóliát i13-ra Telekom boltban, igaz, picit más a tapintás, de az aztán nem takar ki semmit és széltől szélig megy, a noccs helye sincs kivágva, stb.
Gondoltam, hátha megoldás lehet Neked.#779: Világos. Én sajnos nem vagyok ennyire igényes már
. 11 Pro-ról anno még volt, amit én szedegettem le, mert nem bírtam elviselni, ma már kevésbé érdekelne.
A Privacy Glass-t leszámítva (amelyiknél ha nem szemből nézed, akkor nem tudod kivenni, mit mutat a kijelző), na azt most is letépném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- HDMI topic
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. 11 Pro-ról anno még volt, amit én szedegettem le, mert nem bírtam elviselni, ma már kevésbé érdekelne.