- Milyen monitort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolt,72 #3156 üzenetére
Tudom ezeket a funkciókat, de menet közben, mivel sofőr vagyok, nehéz a műszerfalon egy tartóban visszalépni, ezzel a megoldással. Főleg a google térképnél, a kis x-ek, nem lehet visszalépni, beírni egy másik címet.
Viszont, ha hangírást használok, mondjuk messenger üzenetet, és visszaolvasva mondjuk a második sorba van hiba javítani, ha rábökök kijelöli az egész sort, vagy nyomva tartom a space gombot és ha megállok egy parkolóban, ezt megoldanimert másképp nem megy, nincs erre megoldás? Oda tegye a kurzort ahová bökök? Már kipróbáltam több féle billt. Ja és létrehoztam néhány mappát, mert nem szeretek csak egy kezdő oldalt, hogy minden elférjen, de az összes mappa egyforma, és csúnya főleg az amiben csak két app van, nem lehet szint változtatni a mappának sehogyan? Ha megnyitok egy mappát, használni belőle egy appot, az app bezárása után nyitva marad a mappa, külön bökni kell valahová hogy bezárja, erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Airsoft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest