- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolt,72 #3156 üzenetére
Tudom ezeket a funkciókat, de menet közben, mivel sofőr vagyok, nehéz a műszerfalon egy tartóban visszalépni, ezzel a megoldással. Főleg a google térképnél, a kis x-ek, nem lehet visszalépni, beírni egy másik címet.
Viszont, ha hangírást használok, mondjuk messenger üzenetet, és visszaolvasva mondjuk a második sorba van hiba javítani, ha rábökök kijelöli az egész sort, vagy nyomva tartom a space gombot és ha megállok egy parkolóban, ezt megoldanimert másképp nem megy, nincs erre megoldás? Oda tegye a kurzort ahová bökök? Már kipróbáltam több féle billt. Ja és létrehoztam néhány mappát, mert nem szeretek csak egy kezdő oldalt, hogy minden elférjen, de az összes mappa egyforma, és csúnya főleg az amiben csak két app van, nem lehet szint változtatni a mappának sehogyan? Ha megnyitok egy mappát, használni belőle egy appot, az app bezárása után nyitva marad a mappa, külön bökni kell valahová hogy bezárja, erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged