Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
janeszgol #254 üzenetére
Nekem felesleges lenne, mivel ha valamiert leteszem a telot, az bőven ora körüli program, de sokszor több is. Ez a 20 perc gyorstöltés szerintem főleg telófüggőknek való, tekintve hogy amugy az akksija sem kicsi, szal ha mondjuk reggel fel van töltve, nekem minimum fura, hogy napközben még egy 30-50 perc szünet sincs töltésre, folyamat nyomkodni kell. Autoban is ott a vezeték, vagy a nélküli tötlő, ha leteszem akkor is rátöltögethet még, miközben megyek valahova... Na dehat izlések és pofonok.
Őszintén szolva ez a gyors/lassú töltés "gond" kb egy olyan dolog, hogy a való életben még senkinél sem láttam/hallottam rá panaszt, csak PH révén tudok róla, hogy ilyen is van. Én is relative sokat használom az I11-et, de ahogy hazérek dobom le, megy a töltőre, nem sokat használom, munkahelyen, autoban megint automatikusan tölti az ember, főleg ha amugy wireless töltés is van, szal oda se kell figyelni rá...szal szinte mindig mimimum félig van ugy hogy sose törődök kb töltéssel, de még idejét se tudom hogy valakitől hallottam volna, hogy jajj merül a telója, tölteni kéne. Hasonló dolog még a 60 vs 120hz kérdése is, techb.zikon kivül kutyat se érdekel kb, real-world sose hallasz a dologról, akinek van kikapcsolja, mert csak akksit eszik, miközben alig van kül, de ez már nagyon off.
Lényeg, hogy a techfórum hajlamos a bolhából elefántot csinálni, miközben a real world nagyon más világ és ez utóbbiak teszik ki a 99%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest