Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2467 üzenetére
Nekem például az istennek se tölti be a markatplace-es profilokat. Igaz 17.4 beta 2-n vagyok lehet azért, de mostanába amúgy is produkált érdekes dolgokat a facebook app.
Apropo béta: pár napja volt róla szó. Tehát ha vissza akarnék menni 17.3.1-re akkor a bétafrissítéseket "ki" kell kapcsolni és egy gyári visszaállítást csinálni, igaz ? Ha viszont nem állítom vissza gyárira, csak mondjuk mától kikapcsolom a béta frissítések fogadását, akkor majd frissül a stabilra ha kiadják hivatalosan a 17.4-et ? Jól értelmeztem a dolgokat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest