Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
Köszi!
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.