Hirdetés
- Windowsos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
madkiller #698 üzenetére
Köszi
M1995: ezt a tippet is, nem is gondoltam rá, pedig tök jó a tetejére ugrás is.
Lehet egy csomó olyan opció van, amire nem is gondolok, pedig simán be lehetne állítani. Na de akkor: Safari tippek/trükkök? Bármi, gesztusok, funkciók (pl Chrome-ban tetszik a New tab - reload - close tab lehúzós trükk). Elkezdem használni Chrome helyett, egyszerűen borzalom mennyire nem érzékeli, ha rányomok linkekre.
Füles egyébként most Sony WF1000XM3 és Jabra Elite 85H.
Arra esetleg van megoldás, hogy a Galaxy watch 4-et használjam iPhone-nal? Ez már wear os, így a Galaxy watch app nem támogatja (pár napja adtam el a watch3-at, ami még tizen volt és ment volna iPhone-nal). Nem kell teljes funkcionalitás, ha már jelezné a hívásokat, értesítéseket, a semminél jobb lenne. Idővel apple watch lesz, de egyelőre még nem terveztem újabb kiadást egy magsafe töltő+állványon kívül.
Screen active 8h 40m, és még van 23%. Eddig parádé ☺️
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest