Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
Azért nem 0.2, mert az utóbbi napokban betegség miatt kevesebb időm jutott a témára. Remélhetőleg a Tisztelt Közösség teszteli, és visszajelzi ha valami nem stimmel.

Aztán ha ezzel minden ok, akkor jön a 0.2, amit publikálok majd a logouton.Változások:
Két szóban összefoglalva: minden gyorsabb.
A beállítások a továbbiakban preferencesbe lesznek mentve. Ennyit a file not found exceptionok-ről.
Automatikus belépés: gyorsabb lett, mert nem tölti be a főképernyőt.
(szinte)Mindent amit lehetett, threadbe raktam, már sehol sem akadozik be gombnyomásonként a ui.
Threadelés: hirdetések előrehozása is egy külön szálba került, progress bar jelenik meg, ha nem "azonnali" a művelet (lassú netkapcsolat esetén).
Új verzió keresése: minden indulásnál keres, találat esetén notificationban értesít, notificationra rányomva megnyitja a letöltési oldalt.
Új design: lecseréltem a háttérképet, egy olyanra, ami a hirdetéslistához is passzol.
Átrágtam magam a kód nagyobbik felén, rengeteg felesleges részt kiszedtem, optimalizáltam. Magyarán kapott egy refactory-t.
Induló képen a user képének a betöltése is a háttérben történik, netkapcsolattól függően, nem biztos, hogy azonnal megjelenik.
Info gomb: egy saját viewben nyílik meg, így talán olvashatóbb.
"Oldalanként" eltérő menü opciók, már nincs kint a főoldalon az uppolás és a főmenü, belépés előtt amúgy sem volt értelmük.
Belépési gondok elvileg javítva...Ezt a verziót a korábbi verziók auto update-je nem látja, ez egy teszt verzió. Majd a 0.2-nél lesz "globális" update.
A háttérképek miatt a program mérete is megnőtt: ~103Kb.Letöltés: http://sazabi.uw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest