Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Köszönjük szépe, akkor ezt fel is rakom a telómra

-
_ATi_1
senior tag
-
_ATi_1
senior tag
Szia!
Nagyon hasznos kis progit dobtál össze, köszönöm mindenki nevében.
Azonban pár napja előjött egy hiba:
Azt írja a program,hogy nincs aktiv hirdetésem. Tudnál segíteni, hogy ez miért lehet ?
Volt Clear Data, Reinstall, próbáltam az új verziót is, ami még nincs a marketen, de ugyanaz a hiba.
Köszönöm előre is.
-
sazabi
aktív tag
Köszönöm a visszajelzéseket a bétával kapcsolatban, nemsokára kikerül a marketre a frissítés!
-
-
Lasy
veterán
Bocsi megvan a hiba, nem volt pont hirdetésem.

Hossza nyomásra nem jött be a böngésző x10 minin, hanem uppolt, lehet nem voltam elég hosszú

-
sazabi
aktív tag
Ezekszerint lett elég szabadidőm

Indulhat az 1.1 bétateszt:
Változások:
-Options menün kívül teljes refactor
-Összes hirdetést uppoló widget
-Rengeteg bugfix, elvileg stabilabb működés
-Min api level megemelve 1.6-ra
-User kiskép lementése sd kártyára (/sdcard/aphupperThumb.jpg). Értelemszerűen ezt a képet használja a widget is, ha nem tetszik a saját ikon, cseréljétek ki valami egyedi jpgre. Nem töltődik le újra és újra a kiskép, ha megtalálja az sd kártyán a filet.
-Kisebb méret, kikerültek a bitmapok..kódból megy a háttér (gradient)
-Mindenféle képarány/density támogatásA widgetről:
Csak elmentett usernév/jelszó mellett működik.
Usernév elmentése esetén a következő indításnál letöltődött a user kisképe, az eddig megszokott módon. Ha már le van töltve ez a kiskép, és kirakod a widgetet, akkor a user kisképe lesz rajta, ha ez előtt rakod ki, akkor a default icon lesz rajta a következő widget frissülésig.
Kirakni az asztalra úgy kell ahogy bármelyik másik widgetet. Hosszú nyomás a home screenre, aztán a widget listából kiválasztod.Ismétlem bétateszt, a szokásosnál is bétább...ha elegen nyomkodjátok a következő pár napban, akkor még kikerülhet a marketre karácsony előtt.

Ha valakinek befagy, vagy valami nem kerek az küldjön hibajelentést, vagy írjon a fórumba. Előre is köszönöm a segítséget a tesztelésben! -
sazabi
aktív tag
-
Lasy
veterán
Mióta megkaptam, használom.
Lesz bővitése is? mármint olyan hogy összes up?
vagy esetleg Privik ugrása, vagy privik jelzése, esetleg utolsó hozzászóló neve a topicokban?
Nagyon köszönöm eddig is.
-
Zirowe
nagyúr
Amióta végbement a szerver csere ph-n, azóta az app tökéletesen és szuper gyorsul megy (htc desire 2.2es froyo főzőt desire hd rommal)!!

Big up-ot neki, egyik leghasznosabb és legtöbbet használt alkalmazás részemről!

-
sazabi
aktív tag
A következő verzióról:
Api level emelés lesz 1.6-ra. Van egyátalán még valaki aki 1.5öt használ?
Miért: időközben elterjedtek a kis kijelzős androidos telefonok, és 1.6tól van csak normális screen size(small, large stb) support az OSben.
Várható megjelenés: az év vége előtt, ahogy lesz rá időm. -
vatomi
aktív tag
Ugy tesz, mintha up-olná az aprókat, de nem teszi meg! Eddig kifogástalanul működött az elejétől

-
sazabi
aktív tag
Nálam az utóbbi pár percben a ph elérte a használhatatlan szintet, minden 2. oldalbetöltés behal, szóval nem csodálom ha fennakad az upper progi.
Az ájfónos verziót a készítőjénél keresd.
-
Zirowe
nagyúr
Na, ma meg a fejébe vette, hogy nincs net (pedig van, és más alkalmazással megy is rendesen), belépésnél pár perc után visszadob kezdőképernyőre.
Ugyanakkor persze ma a ph is lassabb, de legalább eddig legalább eljutott az "aprók betöltése" feliratig.Most végre megjelentek az aprók

Amúgy úgy szoktam, hogy megnyitom, belépés, megvárom míg kiírja, hogy aprók töltése, rámegyek home-ra és 5perc után visszanézek, addigra általában betölti, ha nincs baj.
De mostanában az uppolás is lassú.Ma küldtem crash reportot is

Amúgy apple verziót merre lehet letölteni?
Mert kerestem appstore-on, de nem találtam, gondolom nem volt ínyedre a belépési díj, amit teljesen megértek
-
Zirowe
nagyúr
Szia, nem küldtem crash reportot (eddig csak egyszer ajánlotta fel, és akkor véletlenül félrenyomtam
), szóval itt mondom: az elmúlt kb 3 hétben azt tapasztaltam, hogy nem mindig lép be az aprók közé, van, hogy a belépés közben marad kb 5percig, van, hogy az aprók lekérdezése közben marad úgy.
Taskkillerrel való kinyírás sem segít ilyenkor, csak a force close.
Kb 4-5. alkalommal sikerül belépni.Köze lehet ennek a mostani pholdal nehézségeivel (néha túl van terhelve és nem lehet belépni)?
Htc desire 2.2es androiddal, 1.01es verzió marketből letöltve.
-
sazabi
aktív tag
-
Konflikt
addikt
nagy a csend
de csak azert, mert minden zsirul mukodik 
-
sazabi
aktív tag
A legtöbb hibajelentés egy kiskép képletöltős null pointerre jött, holnap kikerül a marketre a javítás!
Egyúttal elkészült a program honlapja: aphupper.btom.hu
-
vatomi
aktív tag
Desire rootolt, 2.2 LeeDroid Appbrainről egyből lehúzta, telepítette, hirdetések megjelentek hátralvévő up lehetőségek számával, utolsó hozzászóló nevével/idejével. Mondom, Király!

-
sazabi
aktív tag
(#155) V.Stryker
Próbálkozz Konflikt megoldásával. Jó lenne ha csak a marketen lenne a program, mert akkor megy rendesen az updatelés, meg a marketes statisztika, ezért nem raknám egyelőre ki a marketen kívülre.(#156) Landor
Ez eddig senkinek sem jutott eszébe, szóval ez egy feature request
(#157) sagesz93
(#158) Deathjay^
Köszönöm a hibajelentéseket, a hétvégén javítom a hibát..a vicces karaketerekkel van baj. -
tildy
nagyúr
HTC Desire, 2.1es szoftver, TÖKÉLETESEN megy

-
Deathjay^
tag
Nekem egy olyan problémám van hogy ezzel a nick névvel nem tudok belépni, de mással igen. Szerintem a ^ jel lehet a probléma.
-
sagesz93
addikt
Én sem láttam(moddolt romos t-mobile pulse), de most már látom!

mod: elindítottam, és írta hogy ismeretlen hiba...
küldtem a hibajelentést.
bejelentkezik, az avatarom látszódik, még az apróhírdetések letöltéséig is eljut, aztán ott hal meg.
-
-
Konflikt
addikt
-
vatomi
aktív tag
Grat, ez egyszerűen csúcs! Sokkal egyszerűbb up-olni mint a pc-ről. Köszönöm

-
V.Stryker
nagyúr
Hát most látom a fizetős alkalmazásokat. Tehát most, kb 5 perce tudtam a market enabler-t működésre bírni. De így sem látom.
Eddig még soha nem használtam, csak próbálkoztam vele, de sose működött. Most hogy a 3.07-re a 3.08-at rátoltam, így mükszik.
Egyébként az .apk-fájlt nem tudnád feltenni valahová?
-
sazabi
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A marketes beállításokra ránézve, igazából csak a copy protection jöhet szóba mint ok, amiért nem látod a marketen a programot..hátha ki lettél zárva a market enabler/rootolás miatt a copy protectionos programok köréből..de ez is csak egy tipp. Nem tudjuk mennyi idő amíg frissül a marketen a beállítás, de miért is ne lenne azonnali.

Majd próbáljátok újra! -
V.Stryker
nagyúr
Nálam sem jön be. Rootolt a teló. Az ME-t eltávolítottam. (Bár mikor fent volt, akkor sem váltotta be a reményeket,mert valamiért nem akart menni.) Most már nincs fent , restart is volt, de még mindig nem. A többi hello androidos cuccot úgy ahogy megtalálja. De nem mindet, olyan felét.
Mi lehet a gond?
-
Le a kalappal előtted, sazabi!
Már megy is az 5csillag Marketen
.
Eddig egy csomó kellett kattingatni, amikor sok hirdetésem volt, de ez a progi mindent megold, szuper!
Viszont nemsokára cserélem a G1-emet egy Samsung Wave-re... nemrég kezdtem el Bada fejlesztéssel foglalkozni, arra is érdemes lenne elkészíteni a programo az biztos.Üdv: Sopi
-
Konflikt
addikt
ujrainditas is volt,
es mas helloandroids appot felraktam pont 1-2 oraja, meghozza az Android device catalog-ot, marketbol egybol ment. ami amugy eleg jo cucc
kar hogy a device lista nem hasznalja ki a WVGA meretet, egy kb 1,5-2 cm-es savban csak a zold hatter van alul.
illetve az elso letoltes meg wifi-n is sok idot vesz igenybe, de gondolom ezt nagyon csokkenteni nem lehet, mert csak lekell szedni a kepeket, adatokat valamikor.
de utana mar gyors az app. pofas a felulet is.
esetleg egy smart compare megoldast lehetne beletenni, valami olyasmit kicsiben, mint ami phonearenan is hasznalhato -
sazabi
aktív tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Innentől kezdve csak tippelgetek..
Telefon újraindítás az uninstallok után?
Holnap ránézek a marketes beállításokra, de 99,9%, hogy arra van állítva, hogy mindenki, bármiről, bárhonnan elérhesse.
Úgy általában más helloandroidos appokat elérsz? "helloandroid" keress rá így. Vagy itt a lista, hogy mik vannak még a helloandroid által felrakva: http://www.appbrain.com/browse/dev/HelloAndroid.com -
Konflikt
addikt
igen, azzal is. sot mas kulcsszavakra is probaltam keresni: prohardver, upper, ph, stb.. ugyis semmi. aztan probaltam mas regiobol: US t-mobile, GER-O2, stb, semmi. aztan volt egy restart, semmi.
de erdekes, mert az appbrian meg latja, hogy fentvan nalam. csak ugye az meg a H3-as verzio

mod-ra mod:
na, azt meg megrpobalom. (mert amugy az 1.1-es earth sem akar felmenni valamiert, es a marketben az sem latszik..
) -
sazabi
aktív tag
válasz
Konflikt
üzenetére
qr kóddal is próbáltad?
(#131) sazabi
edit: naja..qr kóddal is csak rákeres a márketen szóval nincs ötletem..market enabler uninstall?
-
Konflikt
addikt
akkor pedig latszodnia kene. 2.1 van fent.
erdekes.. lehet h bezavar az ME.
hogy nalam mindig van vmi bug/baj..

-
sazabi
aktív tag
Ezennel kikerült az 1.0 az android marketre.
Töltsétek, csillagozzatok, commenteljetek

Nemsokára elkészülök a blogbejegyzéssel is. -
Konflikt
addikt
az remek, varjuk

2 bugfeleseg:
-van az az opcio itt a ph-n, amit integraltal is a kliensbe h "nem lepek ki mas gepekbol, bongeszobol" + "ne korlatozzo a jelenlegi IP-re" -> ha kipipalom oket akkor is kilep mashonnan.
-beallitasok: "auto login" es "back gomb kilep" pipa -> majd kilepek a kliensbol. majd mikor be probaltam lepni ujra kiirja hogy "csekkeld az adataid" es egybol kilep. szval nincs lehetoseg modositani semmit (a 2 pipa miatt). csak az apk torlesevel, majd ujrainstallal szunt meg.
csak egyszer sikerult reprodukalni, tobbszor nem jott elo. -
G92
csendes tag
nem ide bocsi
-
sazabi
aktív tag
0.199H4
utolsó változat a marketre kerülés előtt.
Változások, letöltés erre... -
-
radi8tor
MODERÁTOR
HTC Hero FW 2.1 (BeHero + v1.2):
0.199H2-vel már nincsenek azok a hibák, amik az előző verzióval voltak.
Szerk: Illetve mégis. 2 hirdetésem van, nem upoltam még ma, de mindkettőnél 1 upolási lehetőséget ír. Upoltam, most 0-t ír.
Nem tudom elindítani a programot megint, mert az "Update"nál valamiért úgy telepítette, hogy az ikonnal nem indítható.Eltávolítom és újratelepítem.
-
sazabi
aktív tag
0.199H2
Itt a frissítés, jöhetnek a visszajelzések!
Változások, letöltés erre... -
sazabi
aktív tag
A héten már volt időm foglalkozni a témával, holnap várható frissítés!
-
radi8tor
MODERÁTOR
HTC Hero FW 2.1 (BeHero + v1.2):
0.199H1: azt vettem észre, ha egynél több hirdetésem van, akkor érintéssel, csak az elsőt tudom uppolni. Ha benyomom a Mindet uppolni-t, akkor uppolja a második hirdetést is.
-
Zirowe
nagyúr
Felraktam a 0.17es verziót, de ugyanúgy azt írja, hogy hibás azonosító vagy jelszó, vagy nincs apróm.
Megpróbáltam úgy is, hogy kilépek a gépről phból, hogy kis betűvel írom a nevem, de semmi.
Mindig ugyanaz.Wifivel csatlakozom, van kapcsolat és net is, nem értem mi lehet a probléma.
(jelszavamban nincsenek ékezetek) -
sazabi
aktív tag
http://www.huffingtonpost.com/2010/05/26/move-your-app-challenge-f_n_590128.html
Ez meg a másik dolog ami miatt nem értem rá. Volt egy nemzetközi android fejlesztő verseny, az én ötletem alapján a helloandroid.com csapattal (a munkahelyem
közösen neveztünk, és bejutottunk a top 10be (246 jelentkezőből
)
5 Minutes Break, le lehet tölteni(helloandroid oldalról), ja és szavazni is
-
Picco
addikt
Acer liquid S100, android 2.1, aphupper ver 1.99, minden popec koszonjuk szepen

-
Zirowe
nagyúr
Htc Desire 2.1 0.199 verzióval wifin keresztül: nem enged belépni, azt mondja felhasználónév vagy jelszó nem stimmel, vagy nincs aktív apró..
Mindent leellenőriztem, minden stimmel és apróm is van vagy 15..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Energiaital topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

közösen neveztünk, és bejutottunk a top 10be (246 jelentkezőből