Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Tesztelgettem simulátorban a programodat és azt vettem észre, hogyha UP-olsz 1 hirdetést akkor 2-ről leveszi a 1-re az up-ok számát viszont ha mégegyszer rákattintasz marad 1-en és akárhányszor nyomod 1-en marad, sőt engedi a Mindent uppold!!-ot is, ha újraindítod a programot akkor már jól írja, hogy nincs lehetőség az up-ra. Sőt engedi a Mindent uppold!!-ot is.
-
sazabi
aktív tag
Azért nem 0.2, mert az utóbbi napokban betegség miatt kevesebb időm jutott a témára. Remélhetőleg a Tisztelt Közösség teszteli, és visszajelzi ha valami nem stimmel.

Aztán ha ezzel minden ok, akkor jön a 0.2, amit publikálok majd a logouton.Változások:
Két szóban összefoglalva: minden gyorsabb.
A beállítások a továbbiakban preferencesbe lesznek mentve. Ennyit a file not found exceptionok-ről.
Automatikus belépés: gyorsabb lett, mert nem tölti be a főképernyőt.
(szinte)Mindent amit lehetett, threadbe raktam, már sehol sem akadozik be gombnyomásonként a ui.
Threadelés: hirdetések előrehozása is egy külön szálba került, progress bar jelenik meg, ha nem "azonnali" a művelet (lassú netkapcsolat esetén).
Új verzió keresése: minden indulásnál keres, találat esetén notificationban értesít, notificationra rányomva megnyitja a letöltési oldalt.
Új design: lecseréltem a háttérképet, egy olyanra, ami a hirdetéslistához is passzol.
Átrágtam magam a kód nagyobbik felén, rengeteg felesleges részt kiszedtem, optimalizáltam. Magyarán kapott egy refactory-t.
Induló képen a user képének a betöltése is a háttérben történik, netkapcsolattól függően, nem biztos, hogy azonnal megjelenik.
Info gomb: egy saját viewben nyílik meg, így talán olvashatóbb.
"Oldalanként" eltérő menü opciók, már nincs kint a főoldalon az uppolás és a főmenü, belépés előtt amúgy sem volt értelmük.
Belépési gondok elvileg javítva...Ezt a verziót a korábbi verziók auto update-je nem látja, ez egy teszt verzió. Majd a 0.2-nél lesz "globális" update.
A háttérképek miatt a program mérete is megnőtt: ~103Kb.Letöltés: http://sazabi.uw.hu/
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Feltettem a programot, majd 3G-n el is kezdtem bejelentkezni.
Valami biztos jó volt, mert a gépen ki is dobott.
Kb. 2 percig írta, hogy belépés, és hirdetések betöltése, majd a következő hibaüzenetet kaptam:
Sorry!
The application APHupper (process com.sazabi.aphuper) has stoped unexpectedly.
Please try again.Verzió: 0.19
Telefon: HTC Tattoo
Firmware:1.6 -
sazabi
aktív tag
Múlt hét kedden jelentkeztem egy android fejlesztő állásra, szerdán felvettek, csütörtökön vittek (első munkanap) a konferenciára

Konferenciáról:
Volt a kezemben: milestone(vagy droid?), legend, backflip, cliq. Legend lesz a következő telefonom..vagy majd a legend utódja
Androidilag volt pár érdekes téma, de azért inkább iphones dolgokról volt szó. Mindenesetre volt pár érdekes gondolat.
A kaja jó volt!
Most már több telefon lesz a közelemben, több lehetőségem lesz tesztelni! Majdcsak kiderül nálad miért nem megy rendesen.
"egy apro hibafeleseg:"
elírás, ettől függetlenül(is) mennie kéne.Köszönöm a visszajelzést!

-
Konflikt
addikt
milestone + EU 2.1 (SHOLS_U2_02.31.0)
0.19: belepes sikertelen, azonosito/jelszo nem stimmel, v nincs aktiv hirdetesed! -t dob ujra sajnos
(pedig a jelszo stimmel, tobbszor probaltam +3 aprom van jelenleg) illetve egy apro hibafeleseg: az app managerben a verzio 0.18-nak latszik, de mikor mar az upper elindul, fent a sarokban 0.19 fogad. lehet vmi stringet nem irtal at?
eppen ezert feltettem a0.18H1-et, amire szinten ugyanaz, belepes sikertelen..
0.18: belepes sikertelen..
0.17: mar teszteltem #64-ben, sajnos szinten belepes sikertelen..
0.16H3: az utolso ami mukodik, egybol belep, uppol egyenkent es egyben is mindent.

-
Konflikt
addikt
es megerte elmenni ennyi penzert, mennyire volt szakmai?
Moblie Meetingen ottvoltal? na ott tobb androidos gepet is ki lehetett probalni
pl. a desiret is, amirol keszitettunk egy first look videot ismod: @#77:
kicsit eltuntem az utobbi idoben, na de most kiprobalom a 0.19-et
-
sazabi
aktív tag
A beállítások kaptak egy saját oldalt, mert a menü már kezdett kissé zsúfolt lenni. Lásd screenshotok.
Elmentett üres jelszó esetén fagyás javítva.
Menü frissítve, ikonokat is kaptak a menü elemek.
Menü beállítások mentése szintén filebe megy.
Menü>Beállítások> Auto login, back gomb funkció váltás, visszajelzés, új verzió keresése, weboldal megnyitása.
Főoldali infó gomb frissítve.Letöltés: http://sazabi.uw.hu/
-
sazabi
aktív tag
Majd a hetvegen lesz kov verzio.
Ma egyebkent itt vagyok az iphone vs android konferencian :d -
sazabi
aktív tag
Köszönöm, jó tudni!

Mivel, most már a színes is lett a cucc, ezért arra gondoltam, hogy megérett egy options menü. Back gomb funkció választás is belekerülhet persze.
Most a back gomb nem csak a főmenübe lép vissza, hanem ki is jelentkezik az oldalról! Szóval ha csak a home gombbal elrakod a háttérbe, akkor bejelentkezve maradsz. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
sazabi
aktív tag
0.18
Új hirdetés lista design! Lecseréltem a gyári androidos sablon listát egy saját (kicsit) szebbre.0.18H1
Kompatibilitás: Ha a sima 0.18al gond lenne, akkor próbáljátok ezt!Bővebb infó: sazabi.blog.hu
Csak így tovább, várom a visszajelzéseket!

-
-
sazabi
aktív tag
Most vettem észre hogy elgépeltem a verziót..az nem 1.6 volt hanem 0.16

Sebaj, itt a 0.17
Továbbra is minden telefonra elsősorban ezt ajánlom, a korábbi verziókat csak akkor, ha ezzel gond lenne.Ha legalább >4 telefonra/firmwarera sikerülne kompatibilisnek lennie, akkor publikálnám a logouton egy blogbejegyzésben.
Várom a visszajelzéseket! Az is érdekel ha valakinél működik

[ Módosította: #65675776 ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Verzió: 0.16H3
Telefon: HTC Hero
Firmware: MoDaCo Custom ROM 2.9 Core
Egyéb: 1.5 FW
Hiba (mit ír ki, és mikor): Bejelentkezés után rögtön (Belépés és apróhirdetések letöltése).
Sorry! The application APhUpper has stopped unexpectedly. Please try again.Hidretéssel és nélküle is ezzel szál el.
-
sazabi
aktív tag
Ollé

grat! mit csinaltal?
Lásd bővebb infó. Valamelyik kiszedett feature volt a bug. Majd visszarakosgatom a kiszedett dolgokat, aztán meglátjuk. -
Konflikt
addikt
hosszu ido ota ez az elso ami MUKODIK

belep, uppol, fc nincs!grat! mit csinaltal?

(mondjuk lehet van osszefugges a laked 2.1 fw-el, amit penteken raktam fel)mod: bar megsem biztos, mert G1-en, es spican sem mentek a regebbi verziok
+megnezem majd mondjuk a 0.15-ost is, es akkor kiderul h van-e koze a a 2.1-es FW-nek v nincs. -
sazabi
aktív tag
Új átgyúrt verzió a kompatibilitás jegyében!
0.16H3
Megköszönném ismételten a visszajelzéseket, minél több féle telefonnal!
bővebb infó[ Módosította: ollie ]
-
sazabi
aktív tag
Most bő 1300 sor a program(kommentezve)
. Semmi olyat nem változtattam ami miatt nem kéne működnie, inkább csak hozzáadtam dolgokat. Lehet elkezdek helyi androidosokat keresni, mert így, hogy csak egy hero-mvan, meg vagyok lőve.
Ezt próbáld ki 2.0.1-re "fordított" változat. Mivel az android visszafelé kompatibilis, ezért ennek sem kéne mennie...de hátha.
1.6H1 android 2.0.1-rerossz file név..
itt a jó link[ Módosította: philoxenia ]
-
sazabi
aktív tag
Köszöntem, dolgozok rajta.
Addig is aki most állna neki használni a programot(és nem Hero tulaj) kezdje a legújabb verzióval, és ha azzal gond lenne, akkor 0.1-0.11-et ajánlom.
És persze várom a további visszajelzéseket!
-
sazabi
aktív tag
Mindet Uppold gombra már nem írja ki az uppolt hirdetések alá, hogy Uppolva, ehelyett csak egy üzenetet ír ki, hogy hány db hirdetés lett uppolva.
Még több hibakezelés.
HTC Hero-n 1.5 továbbra is hibátlanul megy.Konflikt: Ha most is hibaüzenet nélkül áll le valahol, akkor logot követelek!

-
Konflikt
addikt
Bizos, h nem a hirdeteseimmel van a gond, mivel a 0.11-es verzio tovabbra is jol mukodik:fc nincs, belep, latja mind a 4 hirdetesem, uppol egyenkent, es uppol egyszerre is. Milestone on es G1 en is.
Mas problema kell legyen, a 0.12-tol egyik sem mukodik rendesen nalam 3 androidon.
Kiprobaltam a 0.15H2-t, milestone-on es sipcan:
Mostmar mind2-on be tud lepni, fc sincs, de belepes utan egy fekete kepernyo fogad, a hirdeteseim nem hozza le. Hibauzenet nincs, visszagombbal, home gombbal ki lehet lepni. Ha menut nyomok, akkor feljon az a menu, ami a hirdetesek listajaban talalhato (visszajelzes,web...)Lehet a G1 nemakarja sajat magat eladni,igy nem uppolja az aprot

-
sazabi
aktív tag
-
Konflikt
addikt
motorola milestone&0.15:
-meg mindig megvan a "phone calls" permission, bar nagy jelentosege nincs.
-meg mindig "belepes sikertelen, azonosito/jelszo nem stimmel"-t jelez, majd 3-4 probalkozas utan fc-zik
egyedul a 0.11-es mukodik, azzal be tudok lepni, es uppol is.pedig mar mind2 javaslatom implemetaltad (avatar, uccso hsz) szval kivancsi vagyok

van meg vmi otleted h mi okozhatja a belepesi gondot?
samsung galaxy spica i5700 (gyari 1.5-os FW) & 0.15:
-permisson: csak a "network comm - full internet access" van, szval itt jol mukodik.
-mindig FC van
-
sazabi
aktív tag
Nem mintha lenne értelme hirdetés nélkül használni

Mindenesetre azt hiszem végleg sikerült elhárítani a problémát.0.15
Változások:
Utolsó hozzászólás ideje, hozzászóló neve a hirdetések alatt.
0. aktív hirdetésnél sem fagy elvileg. 1 hirdetéssel is ok.
sazabi.uw.hu-ra pakolom a továbbiakban a programot, mert kényelmetlen minden egyes verziónál hotfile.com-mal vacakolni, és így a program indulásnáll értesít, ha van elérhető új verzió!
Menü>web a továbbiakban a sazabi.uw.hu-ra mutat, letöltési linkre katt, és behozza az oldalt. Egyelőre nem automatizálom ennél jobban a frissítést.Screenshotok frissítve.
Letöltés: http://sazabi.uw.hu/
-
sazabi
aktív tag
0.14
letölthető innenBejelentkezési adatok tárolása a továbbiakban adatbázisba történik, a fileba írást kidobtam. Így legalább majd a hirdetéseket is lehet adatbázisba rakni, utolsó hsz idejével stb-vel együtt.
(#22) Konflikt: Egy elírás javítva(egy változó nem lett kinullázva), ami miatt a progressbar(belpés folyamatban...) FCzhetett.blog.hu használhatatlanul lassú, majd később ha beindul kiírom oda is..
-
radi8tor
MODERÁTOR
0.13-at felraktam. Ugyanazt a hibát írta majd kilépett.
Csináltam egy Próba hirdetést. Ezután be tudott lépni és tudott upolni.
-
sazabi
aktív tag
Nincs véletlenül valami nem szokványos (a-z A-Z 0-9 ezeken kívül) karakter a jelszavadban? Az adatokat újsor \n -el választom el, bezavarhat ha van vmi extrém karakter.
Mindenesetre folyamatban van az egész filetárolósdi leváltása adatbázisra, így a hirdetéseket is tudom ott tárolni. -
Konflikt
addikt
Fc mar nem jon mindeg elo, de 2x elojott, milestonon probaltam.
viszont nem tudok tovabbra sem belepni: rossz user/pass-t jelez (tobbszor is probaltam, 100% h nem eliras. probaltam gepen is: jo az usr/passom)
Te be tudtok lepni? masnak nincs fc?
kibuzzolom, 1-2 androidost idecsoditek
-
sazabi
aktív tag
FCid Elvileg javítva. Ez valami telefon függő dolog lesz, üzenetkezelős bug(?). Ha mégsem menne így, akkor még lenne egy ötletem, de majd holnap..
A permissionról abszolút fogalmam sincs, hogy miért, meg hogy. Másnál is azt írja ki?
-
Konflikt
addikt
-
sazabi
aktív tag
0.12-es is szinten keri a "phone calls" permission-t G1-en, milestonon is. erdekes.
--
és esetleg ezzel? Kiszedtem belőle a visszajelzés menüt, lehet, hogy az email kliens megnyitása miatt írja ki ezt(nálam továbbra sem hero 1.5).Ez egy uninstall reinstall, esetleg telefon restart jellegű gondnak tűnik. Nem sikerül reprodukálni :S
(#15) ló úr :
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Konflikt
addikt
0.12-es is szinten keri a "phone calls" permission-t G1-en, milestonon is. erdekes.
ill most miutan beirtam az usr/pass-t milestonon, es G1-en is mindig ezt dobja, majd kilep

nagyban itt.ill. ddms futott a screen miatt az elobb, igy van log is rola:
03-11 22:06:27.485: ERROR/AndroidRuntime(14100): Uncaught handler: thread Thread-7 exiting due to uncaught exception
03-11 22:06:27.493: ERROR/AndroidRuntime(14100): java.lang.IllegalArgumentException: Illegal character in query at index 95: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=Konflikt &sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
03-11 22:06:27.493: ERROR/AndroidRuntime(14100): at java.net.URI.create(URI.java:970)
03-11 22:06:27.493: ERROR/AndroidRuntime(14100): at org.apache.http.client.methods.HttpPost.<init>(HttpPost.java:79)
03-11 22:06:27.493: ERROR/AndroidRuntime(14100): at com.sazabi.aphupper.main.feldolgoz(main.java:511)
03-11 22:06:27.493: ERROR/AndroidRuntime(14100): at com.sazabi.aphupper.main$4$1.run(main.java:295)
03-11 22:06:27.493: ERROR/AndroidRuntime(14100): at java.lang.Thread.run(Thread.java:1096)illegal character?
-
sazabi
aktív tag
jokerdes. ujraraktam, es friss installal landscape modba leptem be, es nem volt fc. portraitban sem. ugytunik egyszeri alkalom volt vmi miatt, tobbet nem tudom reprodukalni
--
Gondolom futott más programod a háttérben, amiatt is lehetett. Erre is nemsokára lesz egy megoldás.gyorsan javitottad, ilyen apro modositas ez?
--
!= ezt kellett == re javítani
ezt a milestone-rol csinaltam, de a G1-en ugyanigy kiirja. csekkolom a 0.12essel is mindjart.
--
Frissített screenshotokhoz raktam fel a telepítésről is. Nálam csak azokat írja ki, amik a manifestben is benne vannak. -
Konflikt
addikt
szivesen.
Első indításkor portrait módban is fagy vagy csak landscape? Szóval köze van a tájoláshoz vagy sem?
jokerdes. ujraraktam, es friss installal landscape modba leptem be, es nem volt fc. portraitban sem. ugytunik egyszeri alkalom volt vmi miatt, tobbet nem tudom reprodukalni

Javítva! Persze ilyenkor a program futni fog a háttérben, de ez a megszokottabb.
Szóval az új logika:
back gomb: ha be vagy jelentkezve vissza lép a főmenübe. ha nem, akkor vissza lép a home screenre vagy programra ami előtte futott.
exit>kijelentkezés és kilépés(csak így lehet bezárni a programot)igen, ez sokkal jobb, ez a megszokott viselkedese az appoknak, 1-2 kivitellel (lasd astro dupla back=kilepes)
gyorsan javitottad, ilyen apro modositas ez?
A screenshot erősen wtf. Melyik telefonodon írta ki?
ezt a milestone-rol csinaltam, de a G1-en ugyanigy kiirja. csekkolom a 0.12essel is mindjart.
-
sazabi
aktív tag
Köszönöm a teszteléseket! Sokat segített!
G1: elso inditaskor belepeskor 1 FC volt landscape modban, de ujraindult egybol. szepen megy, uppol.
1.6 os FW, WG-Build Y-2.6 BFS custom rom
--
Első indításkor portrait módban is fagy vagy csak landscape? Szóval köze van a tájoláshoz vagy sem?
Milestone: szepen indul, jolmegy, uppol, FC nemvolt.
2.0.1-es FW, az olasz 14-es.
--
nice!egy bugfeleseg:
ha vissza gombot nyomok a fokepernyo elugrik balra, majd jobbrol bejon ujra. (milestone) ill. nem reagal ra semmit (G1) ezt a vegtelensegig lehetne csinalni. normal esetben a vissza gombra vissza lepne az elozoleg hasznalt apk-hoz/oldalra/home screenre.
--
Javítva! Persze ilyenkor a program futni fog a háttérben, de ez a megszokottabb.
Szóval az új logika:back gomb: ha be vagy jelentkezve vissza lép a főmenübe. ha nem, akkor vissza lép a home screenre vagy programra ami előtte futott.
exit>kijelentkezés és kilépés(csak így lehet bezárni a programot)A screenshot erősen wtf. Melyik telefonodon írta ki?
(#11) radi8tor1
Igen. De ezt most (elvileg) javítottam. Kipróbálnád?0.12 Link
sazabi.blog.hu frissítve. Csináltam egy telefon kompatibilitási listát.
-
Konflikt
addikt
G1: elso inditaskor belepeskor 1 FC volt landscape modban, de ujraindult egybol. szepen megy, uppol.
1.6 os FW, WG-Build Y-2.6 BFS custom romMilestone: szepen indul, jolmegy, uppol, FC nemvolt.
2.0.1-es FW, az olasz 14-es.egy bugfeleseg:
ha vissza gombot nyomok a fokepernyo elugrik balra, majd jobbrol bejon ujra. (milestone) ill. nem reagal ra semmit (G1) ezt a vegtelensegig lehetne csinalni. normal esetben a vissza gombra vissza lepne az elozoleg hasznalt apk-hoz/oldalra/home screenre.otlet:
esetleg letolthetne az apk az avatart, es berakhatna a kezdokepre. ha az adatok mentesere ramegy az user, akkor ottfigyelne mindig.esetleg megjelenhetne az utolso hozzaszolo neve, ideje.
[ Módosította: radi8tor ]
-
sazabi
aktív tag
(#7) Konflikt: Milyen telefonon próbáltad? Android verzió? Kérhetek egy screenshotot?

A program csak a view network sate(van-e netkapcsolat) és a full internet acces(net eléréshez)-t permissioneket használja.(#5) radi8tor1 : javítása folyamatban (hibakezelési).
Köszönöm a visszajelzéseket! Magamtól nem gondoltam volna arra az esetre, hogy lesz valaki aki 0db aktív hirdetéssel kipróbálja a programot.
+kompatibilitásról: emulátoron végigzongoráztam az összes android verziót, gond nélkül kéne mennie az összes gyári romon. Természetesen a fenti hibát leszámítva

-
Konflikt
addikt
egy kerdes: mert szukseges az appnak "phone calls - read phone state and indentity"?
-
Konflikt
addikt
up!

mindjart teszt -
sazabi
aktív tag
pár apróságot javítottam: 0.11
-
sazabi
aktív tag
Hello mindenki
Elkészültem a hírös PH Upper2 androidos rokonával, ezúton bemutatnám:
sazabi.blog.hu
innen letölthető:
http://hotfile.com/dl/32085021/13acdd9/com.sazabi.aphupper0.1.apk.htmlTömören:
Verzió 0.1!! Habár nálam gond nélkül megy, használatát csak saját felelősségre javaslom!
Bejelentkezik, Uppol. Szóval még nem érte utol a PHUpper2-őt funckiókban, de ha lesz rá igény, akkor bővülhet hasonló funkciókkal!
htc hero(1.5) volt lehetőségem tesztelni, örülnék, ha más készülékeken futtatók tudnának írni pár sort, hogy működik-e, vagy valami gond van vele.
Majd ha kicsit magasabb verziószámig eljut a program, csinálok egy ph!s blogbejegyzést is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest