Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
A windowsosat erre keresd.
-
animatrix11
őstag
üdv
lesz esetleg javított windowsos verzió is? vagy csak én nem találtam a honlapon?
-
sazabi
aktív tag
Emaillel belépés javítva
Kód rendrakás
Login képernyő frissítve, hintek leszedve
Automata input mentés lesz a továbbiakban a login gombra rakva.
Billentyűzet elrejtése activity váltáskor (vagyis a hirdetéslistában nem marad nyitva a bill, a login kép meg csukva kezdi)Ha nem lesz gond, a hét elején megy ki a marketre.
-
KTU
addikt
"átálltunk az e-mail alapú beléptetésre!„
Már tényleg nem müködik!
-
sazabi
aktív tag
Na végre megjött az új harvderapró, szóval az app innentől kezdve használhatatlan amíg nem javítom..

-
sazabi
aktív tag
Már most is elérhető a forrás, és egész kerek állapotban van.
http://code.google.com/p/aphupper/ -
Mad6
tag
A link most valóban megy, bár nemtudom mit kéne a zippel csinálni.

A progi ami a marketből van vicces, mert belépne, majd közli, hogy nemjó jelszó, azután viszont sikeres kilépést ír. A gépen viszont tényleg kiléptet miatta.
A telón (HTC Desire Z) közben meglestem a CM7-ből a 2.3.7-es droid van fent (ILWT). -
sazabi
aktív tag
http://code.google.com/p/aphupper/
Szóval végre rászántam magam és kiraktam a forráskódot. Akinek van kedve fejlesztésbe/bug vadászatba beszállni, az dobjon egy pü-t/mailt.
Bug tracking a továbbiakban a google code-n ha kérhetem.Megjegyzem még nem végeztem a kód takarítással

-
sazabi
aktív tag
az lesz a vége, hogy kitakarítom a kódot, és kitolom open szószba aztán majd a community megoldja

-
Lasy
veterán
Nos most egy galaxy ACE a tesztalanyom, és market-ről töltöttem le
belépés sikeres
hirdetések betöltése sikeres
mindet uppol sikeres
beállítások megvan
hosszan nyomásra hirdetéshez ugrás megvan.minden tökéletesen működik.
Android 2.3.3 gyári van fent. -
canniball
nagyúr
-
Nem tudom letölteni, mivel törölve lett a szerverről. Esetleg valaki el tudná küldeni nekem?

-
sazabi
aktív tag
thanx..akkor ezt még gyúrom

-
sazabi
aktív tag
1.31 beta teszt
Vállalkozó kedvűeknek ismételten megköszönném a visszajelzéseit ezzel kapcsolatban.
A belépési problémáknak próbálok a végére járni.
Letöltés -
Garf.
tag
Én se tudok belépni vele.

-
RootRulez
félisten
Megvolt...
-
danih
veterán
Tök jó lenne bele egy PÜ jelző, akár status barra

-
Lasy
veterán
-
S.Feri
őstag
Na srácok, sajna nem megy az x10 mini promon, hibás felhasználónév, vagy jelszót írki, pedig a legfrissebb. 1.21 verzio jött le. Valami ötlet, hogy mit tegyek?
-
mr.kocka
aktív tag
Sziasztok!
HTC Legend 2.2 es Droidon nem indul, hibás felhasználónév / jelszót ír ki.
Van valami ötletetek?
Ha jól emlékezek, régebbi Androidos telefonon sem ment.. Talán X8 volt, de nem biztos. -
^Clown
addikt
Kedves sazabi kolléga! Azóta sem sikerült megoldást találni a problémára?
Köszi szépen! -
chris94
tag
Hello!
Ez a progi jó Itcafé forumozásra is?
Jelen pillanatban csak ezt használom,de a böngésző sokszor nem tölti be netkapcsolati hibára hivatkozva,ill. néha többször küldi el a hsz-t
Böngészőnek a gyárit és az Opera Mini jelenleg legfrissebb ver.-jét használom.
Készülékem: Huawei Vodafone845 Android 2.1 Update 1
-
chris94
tag
Hello!
Ez a progi jó Itcafé forumozásra is?
Jelen pillanatban csak ezt használom,de a böngésző sokszor nem tölti be netkapcsolati hibára hivatkozva,ill. néha többször küldi el a hsz-t
Böngészőnek a gyárit és az Opera Mini jelenleg legfrissebb ver.-jét használom.
Készülékem: Huawei Vodafone845 Android 2.1 Update 1
-
sazabi
aktív tag
-
Teng
aktív tag
Logikus, ha van egy verzio amit pl 2.1be megír letöltöd a gépedre és mindig onnan rakod fel, hogy megy mind3on.
De valószínűleg, ha leszednéd a marketből most a legújabbat, nem biztos hogy mind3 változattal menne. Ha gondolod próbáld ki, a régiek lehet jók, de amikor próbáltam és a mostani legújabb sokaknak nem kóser és nekem sem. Régebbit pedig nem tudom honnan szedjek.
Ha pedig véletlen már nem 2.1be fejleszt az is okozhatja problémát, mert használhat olyan függvényeket amik a régibe nincsenek benne és okozhatja ez a lefagyást, ezért is kérdeztem meg hanyasba fejleszti.
-
Teng
aktív tag
Hali
Ma frissítettem, semmi fejlemény. HTC Heroval próbáltam Villian13rom-al.
üdv
-
Lasy
veterán
Szerintem meg az lehet a gond, hogy frissült a ph egy csöppet, és ez egy kicsit bezavarja.
Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hittem véglég búcsút vehetünk tőle.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)