- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
eddig csak crt-m volt nemtom milyenek az ujj lcd monitorok, de a crt-től különbözik, már megszoktam, néha kicsit mintha szürke lenne, de akkor csak kicsit mozdítokrajta, és máris jó , mert ugye a tökéletes színeket , megfelelő szögből lehet jól látni , de mondom nem zavaró, ez ami nekem van sxga, nem wxga, ezen tökéletes a játék is , film is.
a billentyűzet teljesen kezes, néha használom is , könnyen megszoktam fsp, autós gémekhez is, de van külön fasza bill+ egér hozzá, ja és a touch jó helyen van.
a billentyűzettel annyi a gond ha átváltom a numlock-ot kicsit érdekese ha numerikus billentyű elhelyezés , az amit nemtok megszokni, de amint mondtam nem is használom
(persze a touchal nem lehet fsp-vel játszani
)
annyi pénzért még én is eladnám néhány aprósággal neked, az enyém fél éves -
atomin13
aktív tag
akkor a válaszok:
-ha van is rajta eddig még meg se találtam
-üresjáratban még nem teszteltem le, csak használat mellett, játékkal 2 óra need for speed undergroun2 , vagy közel 3 óra net, szövegszerkesztés
-alapjáratban 50 fok alatt szokott lenni venti nélkül , ha meg játszok 75 fok folyamatosan , megy mellette a venti de igazán nem zavar, (nem azt mondom hogy hangtalan , de egy asztali gép hangosabb.
Az X700 nekem felesleges, mert ha olyan játékokkal akarok játszani ami gépigényes , sokkal olcsóbban veszek asztali gépet, nekem a mostni ujj játékokkal is szép , élvezhető , bőven megfelel.
ja és az az 1400*1050-es felbontás nagyon bejön, a 2 év garrol nem is beszélve (asszem csak az akksi ami csak 1 év) -
d900t
senior tag
Az AOpen az Acer csoporthoz tartozik. A név annyit tesz, hogy Acer Open. Hasonló betűjáték következménye még az Apacer ás a ALI (Acer Laboratories Inc) is. Az Aopen gyakorlatilag a komponens üzletágat viszi. Az Aopen saját gyártással nem rendelkezek, így a noteszt is az Acer csoport egy másik tagjától, a Wistrontól veszi. Az Aopen a kisebb ügyfeleket szolgálja ki, a Wistronnál egy modelllből az egyszeri minimális rendelés több, mint 500 darab (egészen pontosan 504)
-
yerico
senior tag
Ugyanez a gép adja a Fefo gépek alapját. Az Aopen egy barebonegyártó, sok cég csak átnevezi, rak bele processzort és ramot, és úgy adja tovább. Amúgy a Tescoban láttam árulni.
Mellesleg véleményem szerint egy nevesebb gyártó által nyújtott támogatás és garancia többet ér, és szinte ugyanannyiba kerül.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
-
parandroid
félisten
Itt kérdezd meg: Bővebben: link. Nagyobb a forgalom.
p
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
az jó, lesz É betű a klaviatúrán... csak kérdés, hol!