Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Tegnap este szórakoztam a géppel, nem az enyém, meg is untam. Nos, az IRQ beállításokkal küzdöttem, a BIOSban igyekeztem az ISA kártyának megfelelő IRQ-t biztosítani, ami sikerült is, mert bootolásnál kiírta az eszköz IRQ és DMA beállításait, láthatólag nem volt IRQ ütközés.
Csökkenett módot meg nem próbáltam, majd vasárnap! :) -
Yutani
nagyúr
Remélem van valakinek tapasztalata a következőben:
Adott a fenti alaplap (Slot1, Intel ZX chipset) és VGA. Ha ISA SB16-ot rakok mellé, amint megjön a hang és a VGA és beállna megfelelő színmélységre, a gép a Win98 indításakor kifagy. (Elindul az indítóhang, majd 1-2 sec után merevre fagy a gép.)
Ha egy SB PCI hangkártyát rakok mellé, nincs hang, hiűba megy fel problémamentesen a hangkártya driver.
Valami ötlet? (Hétvégén egy GF256-tal kipróbálom, hátha úgy megy majd.)
Aktív témák
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest