Aktív témák
-
Tegnap este szórakoztam a géppel, nem az enyém, meg is untam. Nos, az IRQ beállításokkal küzdöttem, a BIOSban igyekeztem az ISA kártyának megfelelő IRQ-t biztosítani, ami sikerült is, mert bootolásnál kiírta az eszköz IRQ és DMA beállításait, láthatólag nem volt IRQ ütközés.
Csökkenett módot meg nem próbáltam, majd vasárnap! :) -
Remélem van valakinek tapasztalata a következőben:
Adott a fenti alaplap (Slot1, Intel ZX chipset) és VGA. Ha ISA SB16-ot rakok mellé, amint megjön a hang és a VGA és beállna megfelelő színmélységre, a gép a Win98 indításakor kifagy. (Elindul az indítóhang, majd 1-2 sec után merevre fagy a gép.)
Ha egy SB PCI hangkártyát rakok mellé, nincs hang, hiűba megy fel problémamentesen a hangkártya driver.
Valami ötlet? (Hétvégén egy GF256-tal kipróbálom, hátha úgy megy majd.)
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest