- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz
Farkassacred #50119 üzenetére
Nem van meg neked az evangelion??! Pótold, megéri!
[Korábbi ajánlóm a Tmában]Kis kiegészítés: a linkelt hozzászólásokon található linkek nem mindegyike működik. A Re-Take manga előtt elolvasandó füzethez elveszett a link, itt van egy újabb.[link] 54. füzet, Shinji és Rei közös jelenete a parkban. Ez nagyon kell a Re-Take-hez, mert erre a jelenetre épül a Re-Take első könyvének vége.
A G-e hent szerveréről elveszett a Re-Take 4. kötet, [itt van egy másik link]
Még egyszer kiemelném, csakis és kizárólag az eredeti sorozat, az EoE, és az 54. manga füzet ismeretében állj neki, és a megtekintési sorrend: 1, 1.5, 2, 3, 0, 4, After. Igen, HÁROM után jön a NULLÁS kötet.Fanfiction, ami nagyon javasolt, de csakis az eredeti széria+EoE után:
Advice and trust[Befejezés következik, de addig lesz mit olvasni!] Alter univerzum, Asushin fluff, sok drámával, akcióval.Scar tissue [Befejezett, még néhány bonus epizódot időnként ránk dob az írózseni.] Nagyon keményen kezd, és tartja a minőséget. End of Eva után játszódik.
A Rebuilt mozik nem rosszak, de a 3.0+1.0 üzenetével én nem tudtam mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest