Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X #22253 üzenetére
"Nálam a KnJ már a top10-be se férne bele."
Itt meg ki nem robbantja semmi az top 1-ből, ahol már ~4 éve csücsül.
Először a Ni Gakki-t láttam, azt is csak azért választottam ki egy DDL site listájából, mert "tetszett a címe" (verycsodálatos japántudásom akkoriban még annyira sem rúgott, hogy ezt az egyszerű szókapcsolatot megértsem, szóval csak maga a cím hangzása keltette fel az érdeklődésemet - akkoriban így nyomtam; aztán jött az egy-egy screenshot alapján-időszak, majd a kedvenc seiyuu-k kora, majd kedvenc stúdiók / rendezők érája, míg végül a csömör után kilyukadtunk oda, ahol most vagyunk; gondos utánajárás).
Aztán az OP egzakt 45. másodpercében már tudtam, hogy itt valami életvitelt megváltó dolog fog bekövetkezni.
Az a bizonyos hatodik érzék.Ez már túlmegy annyin, hogy "csak" kedvenc sorozat / franchise / bármiegyéb; életforma, hit, vallás - na ez már helytállóbb.
:>
De még ha hitetlen kutya is az illető
, akkor is el kell ismernie, hogy a slice of life, romance, dráma és ecchi azért a helyén van, és ha más nem, minimum a lolicon-műfaj csúcsán helyezkedik el.
A mangával együtt végképp nabokovi magasságokban van. Kötelező olvasmány. ^^ Meg kéne rendelni a maradék 11 kötetet is.
-------------------------------------
SHiZUOKA: Azért a Sword Art Online kellemes darab és a főhős sem egy nyámnyila nyomorék - sőt, továbbmegyek; szimpatikus. Ha játékos múltad is van, extra felületet ad a történethez kapcsolódáshoz. Azon igen kevés címek egyike, ahol a hype hellyel-közzel kiállta az idő vasfogát (értsd. az utolsó epizód végét).
Shingeki-ről majd nyilatkozom, ha láttam. Már úgyis befejeződött, csak helyet találni a vinyón..
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- LEGO klub
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest