Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Én megértem a Te álláspontodat. De ilyenkor lehet egyszerűbb lenne inkább továbblépni, vagy nem foglalkozni a kérdéssel, ha zavar a gyakorisága. Nem?
Nem állt szándékomban kihasználni senkit. Ezért is írtam úgy, hogy konkrét tapasztalat érdekel, esetleg konkrét példákkal, élményekkel. A nagy átlagot ismerem. De pl egy válasz nagyon is pozitív volt számomra, hogy a szállodába se olyan egyszerű bekerülni már. Ezért nekem megérte feltennem a kérdésemet.
Én ha rossz passzban olvasok valamit, inkább nem foglalkozom vele. Velem is volt már ilyen.
Igen olvastam a 0. hsz-t, de mint mondtam, konkrét tapasztalatokra voltam kíváncsi.
Nem feltétlen a konkrét minimálbért akartam kérdezni, hanem pl mennyivel van pluszba/mínuszba ahhoz képest.
Legközelebb használom a keresőt. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
@ tildy
Azért kérdeztem személyes tapasztalatokat, hogy ne csak úgy nagy általánosságban legyen róla infóm.
Én úgy gondolom, hogy azért vannak a fórumok, hogy kérdezzünk és választ kapjunk. Hiába volt már 1000-szer kitárgyalva, attól még nekem jobb a naprakész infó/tapasztalat.
De ha zavar, hogy sokadszorra tettem fel egy kérdést, nem muszáj degradálóan válaszolni. Szerintem. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Van itt valaki, akinek van tapasztalata raktáros vagy szállodai munkával kapcsolatban?
Szeptemberben szeretnék kimenni, és így elsőre ezt a két munkát gondoltam.
Van aki esetleg ilyet végez? Mi a véleménye? Mennyire keresnek embereket? Mennyi a fizetés? Szállást adnak? -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Ismét lenne egy fontos kérdésem:
Lakásbérlésnél mire kell odafigyelni? Úgy értem, ha esetleg valakinek volt már valami negatív tapasztalata, pl szerződésnél mire kell odafigyelni, milyen módon vághatnak át stb.
Nem gondolom, hogy mindenhol vannak rossz példák (mint nálunk), csak azért érdekel, ha nekem aktuális lesz, akkor mire figyeljek oda tüzetesen.
Üdv! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Balinov #15131 üzenetére
És kb mi az a pénz intervallum ami már nem minimálbér de még nem is számít olyan hú de nagyon nagy fizetésnek. Reálisan persze mi az ami összeszedhető? Nem konkrét típusú munkára gondolok, hanem egy tól-ig tartományra. Mik ezek a munkák, milyen képzettség kell hozzá, mennyire hamar lehet ilyet találni.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
De azért gondolom a 900as minimált meg adják mindenhol.
És ha úgy közelíteném meg hogy 1500/hó mennyire lehetséges?
Milyen munkakörök vagy milyen tapasztalat kellene egy ilyen munkához? -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Értem.
Olvastam hogy nettó 900 a minimálbér. Hogy ezt túllépjem akkor nagyon jó angol kell, vagy azért vannak példák rá hogy mondhatni kezdő meló de 1000 fölött fizet?
Mennyire tartják magukat a minimálhoz? Úgy értem mint Mo-n inkább csak minimálbért adnak mert úgyis lesz valaki aki megcsinálja annyiért vagy kint azért jobban odafigyelnek a honorálásra? -
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Pár ismerősömmel erősen tervezzük egy szeptemberi kimenetelt.
Első körben anyagi kérdésem lenne a kint élőkhöz. Mennyi pénzt lehet keresni átlagosan, illetve kezdésnek milyen munkákat lehet megkapni?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Olympus OM-D EM-5 Milc
- Garanciális Apple Watch SE2 44 mm, 100%, 12 hónap garancia, szinte új állapot, minden gyári tarzozék
- HP Elitebook 840 g3 laptop, i5-6300U 8gb ram, 240gb ssd, magyar világító billentyűzet
- (új) Thuderobot ML6 Pro white gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 57g)
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest