-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sokaz,nem? Daft.ie-nek van UK aloldala,nézz esetleg ott is körül.
-
Flow
senior tag
Tényleg nem láttam még én sem (bár kisvárosban laktunk) 3 szoba+nagyszobánál kisebb kertes házat kint... Lakást igen, ott volt kisebb szobaszámmal is. Társasházakról nem tudok nyilatkozni, gondolom egy nagyobb városban lehetnek, bár tényleg nem jellenző. Vagy pontosan itt mire gondolsz?
Heti 120-140 font/fő? Az nagyon sok szvsz... bár megint megjegyzem, nagy(obb)városi árakban nem vagyok otthon. Mi csak szobát béreltünk, de gyakorlatilag egy egész házat, ami úgy nézett kit, hogy fejenként hetente 50-60L. Tehát ha öten voltunk a házban (4 szobás) is megállt összesen 300fontban. Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha nem is feketén, de legalább szürkén adta ki a tulaj az ingatlant...
Ha 120-140 font/hét/ház-at értettél alatta, az nagyon jó ár.
Amúgy általában meg szoktak érni többszobás házat többen kivenni, mert a /fő összeg olcsóbbra jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nagyrobogósok baráti topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest