- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
operator10 #962 üzenetére
Hello
Igazan nincs miertt irigykedned. Egyenlore csak szerencsem volt. Tobbek kozott mert itt talaltam helyet ahol nyugottan olvasgathattam a forumot igy kiszedegettemazt a par dolgot ami nekem kellett. A masik hogy Paladinek jo nehany olyan infot mondanak amit nehezen tudnek kideriteni rovid idon belul. Kb. 1.5 honapom siman ramenne. Egyedul; a kero lesz majd kerdeses de remelm hogy tovabra is mkos leszek mint eddig es rammosolyog a szerencse ezugyben is. Amit paladin mondott az igaz. Csak ugy kijonni ha meg nem voltal kulfoldon huzamosabb ideig mint en regebben akkor igen bator es meresz dolog. Igaz meg tolem is az volt de en mar csak ilyen vagyok. Probaljuk meg alapon(nem azert mert annyira bator vagyok). Nyelvben meg persze nem vagyok tokeletes de amit tudok az tobb mint ami kell az elindulashoz. ezert is mondom hogy keszuljon fel mindenki otthon ha kijon. A telefonszam miatt meg este majd hivom a fatert aztan majd beirom ide a forumba ha megvan. Remenyeim szerint csak par napot vesz majd igenybe. Egyenlre ennyi majd meg irogatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged