Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Devid_81 #45123 üzenetére
Holvantöbbnapocska témában azért Bp igencsak lekörözi Londont és akkor még nem is Mo legnaposabb részéről beszélünk. Szubjektív helyett itt a statisztika, ha a kolléga ezt keresi (+beleraktam magunkat is, ami még egy bugyorral gányabb).
Nem mondom, ha az átlag élhető eloszlásban jön, mint idén, akkor nem vagyok szellemi rotty. Most pl amit linkeltem, tegnapelőtt ugrottunk át PANCSOLNI, tegnap bő fél napot tudtam a kertben dolgozni - ma persze már szürke és szakad az eső. De ez így még elviselhető. Az nem, hogy a tegnapelőttihez hasonló szívderítőkből egyáltalán 1db-ot se kapunk egész július-augusztusban. És ilyen volt itt zsinórban 2022-23-24. -
t72killer
titán
Nna végre nyarunk is van (igen, úsztunk is benne, lokálisan egy védett öböl nagyobb homokpadja felett 18-20 fokig melegedett a víz
):
A legalsó kép senkit se tévesszen meg, a strandon szünidős-hétvégi tömeg volt: a nemigen látszó távoli, népszerűbb végében legalább 50 ember paddleboardozott-kajakozott-úszkált
Ha csak 3-4db ilyet produkált volna az elmúlt 3 év, akkor egyetlen időjárásdepis rinyám nem lett volna a topikban, sajna ez itt a sakkozni tudó szivárványnyakkendős fehér holló kategória volt eddig. De ha így haladunk, akkor minden ok, az éghajlat költözik mihozzánk és nem mi délre
-
Apollyon
Korrektor
válasz
sh4d0w #45134 üzenetére
Ellenben nem úgy tűnik, hogy IRL is ez lesz, olvadnak a jégsapkák, gleccserek, az üvegházhatású gázok miatt egyöntetűen a melegedő, forrósodó bolygó felé megy a mérce. Plusz állítólag az olvadó gleccserek miatt a szunnyadó vulkánok is kitörnek, mivel már nem nehezedik rájuk annyi nyomás, és a kitörő vulkán még több üvegházhatású gázt bocsát ki a légkörbe, ami szintén melegíti a légkört, és ez már egy öngerjesztő folyamat.
Plusz ugye semmi nyoma annak, hogy az emberiség bármit is >érdemben< tenne az ügy érdekében, csak a beszélgetés megy, cselekvés szinte semmi sincs. -
t72killer
titán
válasz
Snoop-y #45135 üzenetére
Pontosan. Tiszta kékeges napsütés = igencsak komoly UV index (ilyen számokat Szegedre is láttam már), nem úszod meg a vakolatot és/vagy árnyékban maradást. Ráadásul trükkös, mert egy skót 25 fokban nem feltétlen menekülnél be a déli napsütés elől (ha van) és ha nem rutin már, nem kapcsol be a nyári kánikula == naptej reflex.
-
Snoop-y
veterán
válasz
instantwater #45133 üzenetére
Mondjuk borrakot attol kaphatsz Angliaban is. Attol, hogy nem kek az eg UV ugyanugy van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tesla topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M