Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Devid_81 #45123 üzenetére
Holvantöbbnapocska témában azért Bp igencsak lekörözi Londont és akkor még nem is Mo legnaposabb részéről beszélünk. Szubjektív helyett itt a statisztika, ha a kolléga ezt keresi (+beleraktam magunkat is, ami még egy bugyorral gányabb).
Nem mondom, ha az átlag élhető eloszlásban jön, mint idén, akkor nem vagyok szellemi rotty. Most pl amit linkeltem, tegnapelőtt ugrottunk át PANCSOLNI, tegnap bő fél napot tudtam a kertben dolgozni - ma persze már szürke és szakad az eső. De ez így még elviselhető. Az nem, hogy a tegnapelőttihez hasonló szívderítőkből egyáltalán 1db-ot se kapunk egész július-augusztusban. És ilyen volt itt zsinórban 2022-23-24.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!