Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #36414 üzenetére
Hát a vendéglátó szektor az már most is elég nagy szarban van. Szinte nem tudsz olyan éttermet mutatni, ahol nem küzdenének létszámproblémákkal. Ha szakács vagy, van képzettséged kis túlázással ott dolgozol, ahol akarsz. Nálunk is ilyen 1000 fontos ösztönzőbónuszokat dobál a tulaj ha valaki talál valakit aki a próbaidőn túl marad, mert annyira nem vagyunk elegen, hogy nem is tudja bővíteni a helyet. De tavasz óta ha felvettünk 3 embert, akkor sokat mondtam. Fel fel bukkangatnak emberek interjúkra, de alig marad meg aki vissza is jön.
Én nyáron terveztem váltani, amint feltettem a CVmet Linkdinre meg a többire, szint másnaptól folyamatosan kaptam a hívásokat meg az üzeneteket mindenféle recruiterektől, és csak nagyon erős meggyőzéssel nem váltottam, de jövőre valószínüleg újra nekimegyek, kíváncsi vagyok mennyit változott a helyzet, remélem nem sokat. Elég specifikus terveim vannak, ezért reménykedek benne, hogy most könnyebben találok olyan helyet, ami a jövőbéli terveket tudja majd segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest