Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
Snoop-y #35318 üzenetére
Az elmult hetekben, honapban 3-4 brit fiatalt kerdeztem meg arrol, hogy mi az elkepzelesuk a jovojuket illetoen. Mind ilyen huszonevesek. Semmi, konkretan. Meg csak elkepzelesuk sincs. Mar a kerdes maga is zavart keltett az eroterben, lathatoan. Nem tudtak mit kezdeni a kerdessel vagy nem is tudom.
Volt valaki, aki azt is mondta, hogy minden penzet azonnal elkolti, foleg bulizasra.
Azert nekem ennyi idosen boven voltak celjaim az eletben, amibol az egyik az egyetem sikeres befejezese volt es karrierepites, jo elet stb. De nem csak nekem, hanem az engem korulvevo fiatalok nagyreszenek is.
Az a sajnalatos, hogy a megkerdezett sracoknak mind rohadt jo eszuk van amugy, relative intelligensek, sokra vihetnek. De valoszinuleg a pub-ba fogjak szepen lassan erodalni, majd tipikus suttyo parasztokka sullyednek le, akiknek egy fillerjuk se lesz ezert majd az allamon fognak eloskodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest