- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
SoulReaver #6784 üzenetére
Én kötöttem be anno egyet, de azon piros volt az extra vezeték és a pozitívre kellett kötni. (a leírás amit adtak mellé is azt mondta).
Azonban ha nem aktív erősítő, hanem csak valami szűrő a cucc a földnek is van értelme. Kéne tudni mi van a műanyag alatt mert az aktív se nagyobb ennél.
Bocs, ettől nem lettél okosabb. De ha van multimétered mérhetsz egy ellenálást a kék vezeték és az antenna árnyékolása között. Ha közel 0 Ohm, akkor passzív szűrő, és földre kell rakni (lehet nem mind két irányból 0 Ohm, meg kell mérni, ha bármelyik irányból 0 akkor passzív).
Szerk.:
[link] ez egy nagyon hasonló kábel, ebben azt írja a kék vezetéket kössük a rádió antenna csatlakozójára (power kimenet "kitolós antennának"), vagy más 12V-os forrásra.
Megnézve 1-2 darabot többnyire ez a helyzet, de a jobb változatokon van biztosíték is a vezetéken. Gyanítom a pozitívra mehet, de azért bizonytalan vagyok. -
suste
veterán
válasz
SoulReaver #6784 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok.
Mintha lett volna valamelyik kábelkötegben szabad kék vezeték, de nem mertem rákötni.
Egyébként lehet az "antenna" kimenet lesz? Végülis ha a motoros antennának adna jelet, az az erősítőnek is jó lehet, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest