Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor9991

őstag

válasz gduck #6703 üzenetére

Mindent kipróbáltam de nem indult el a frissítés....
    ami végül is nem is volt baj, mert a junsun épp ma válaszolt hogy a gari azt tulajdonképpen nincs is mint olyan, mert nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy a hiba nem az általam okozott valamilyen tevékenység következménye :D így már nem kellett tartanom semmitől, nyugodtan lekaphattam a készülék hátulját és egy egészen egyszerű dolog miatt nem volt kép, kicsúszott a szalagkábel a csatlakozóból.
    Visszaraktam és most működik rendesen, az usb-t csatlakoztatva felismeri a rajta klévő fájlt, el is indulna a frissítés de nem mertem kísérteni az ördögöt így maradt ami volt rajta, megnéztem közben és 12-es androidnak hazudja magát de valójában nem is 10 van rajta ahogy emlékeztem hanem 9-et írt most az egyik app.Vezeték nélküli frissítést is talált az is talán 1 hónapja jkött ki de azt se mertem elindítani.

Szóval köszi még egyszer a rám fordított időt, esetleg ha egyszer valaki hasonló problámával találkozik ,érdemes egy pillantást vetni a kábelekre, illetve most láttam mennyire gyalázatos módon van a hűtés megoldva, még azzal is kezdeni kellene valamit mert már félig megszáradt félig lefolyt a paszta ami amúgy sem ér szerintem sokat, kellene valami kis ventilátor a hátuljára ahogy a módosított verziókon már van is gyárilag.

Új hozzászólás Aktív témák