Hirdetés
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Mindent kipróbáltam de nem indult el a frissítés....
ami végül is nem is volt baj, mert a junsun épp ma válaszolt hogy a gari azt tulajdonképpen nincs is mint olyan, mert nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy a hiba nem az általam okozott valamilyen tevékenység következményeígy már nem kellett tartanom semmitől, nyugodtan lekaphattam a készülék hátulját és egy egészen egyszerű dolog miatt nem volt kép, kicsúszott a szalagkábel a csatlakozóból.
Visszaraktam és most működik rendesen, az usb-t csatlakoztatva felismeri a rajta klévő fájlt, el is indulna a frissítés de nem mertem kísérteni az ördögöt így maradt ami volt rajta, megnéztem közben és 12-es androidnak hazudja magát de valójában nem is 10 van rajta ahogy emlékeztem hanem 9-et írt most az egyik app.Vezeték nélküli frissítést is talált az is talán 1 hónapja jkött ki de azt se mertem elindítani.Szóval köszi még egyszer a rám fordított időt, esetleg ha egyszer valaki hasonló problámával találkozik ,érdemes egy pillantást vetni a kábelekre, illetve most láttam mennyire gyalázatos módon van a hűtés megoldva, még azzal is kezdeni kellene valamit mert már félig megszáradt félig lefolyt a paszta ami amúgy sem ér szerintem sokat, kellene valami kis ventilátor a hátuljára ahogy a módosított verziókon már van is gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest