Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Bocsi, az összehasonlító link nem jó, mert az MTK proci az majdnem Helio P65, kivéve a grafikus része: ARM Mali-G52 (ugyanez van az Unisoc prociban is, olcsóbb chip, amiből "hiányzik a játékhoz szükséges grafika") Ideális Android autós fejegységhez.
Tehát ez jobb összehasonlítás, viszont a grafikus rész nem igaz. És itt már 8GB memóriát ír, viszont a JUNSUN memóriára vonatkozó figyelmeztetésem ettől függetlenül igaz! -
gduck
addikt
válasz
DBandi_ #6320 üzenetére
Szia!
Nekem egy JUNSUN V1 Plus 4/64GB van, meg vagyok vele elégedve. Szerintem a hangminőség jobb, mint nekem a gyári magnóval volt.
A JUNSUN X7 az újabb, nagyobb képernyős modell.Android autó tökéletesen működik, de a bluetooth kapcsolódás után átvált Wifi módra. Ilyenkor a fejegység a hotspot, tehát ebben az esetben "a telefon a wifi hotspot és arra csatlakozik a fejegység", FELEJTŐS! Hogy ilyenkor is legyen NET, azt csak a fejegységbe rakott SIM kártyával lehet megoldani. Persze az is igaz, hogy ilyenkor az Android autó felületén van NET, hiszen a telefont "látod"
Mit érdemes tudni?
Nagy általánosságban elmondható, ha 8 magos prociban gondolkozik valaki, akkor kétfélével szerelik a fejegységeket: MTK és Unisoc. Az MTK max. 4GB memóriát támogat, az Unisoc max. 6GB-ot! Azaz jönnek a "hazugságok" és igazságok:
- MINDEN, azaz MINDEN ilyen fejegység ANDROID 10-es!!! Hiába írják oda, hogy 11,12,13 és mutatja ezt az Android névjegy! NEM IGAZ!!!
- JUNSUN 6/128GB, 8/256GB valójában 4GB memóriával rendelkezik, fentebb is olvasható, max. ennyit támogat a proci! Tehát csak akkor vegyetek ilyet, ha nagyobb tárterületet szeretnétek!Unisoc procira, talán jobban vannak egyedi megoldások. GYORSABB! Ezek általában az FYT fejegységek, sok más néven eladva.
MTK procira kevesebb a mókolás, viszont a JUNSUN folyamatosan frissítgeti a szoftvert. Ezek a Hipzo/Ossuret/JUNSUN stb néven futnak.
Stb.Ha további kérdés van megpróbálok válaszolni
#6322AndrewTdi: Mint írtam mind Android 10, nincs frissítés!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Létezhet az alábbi tulajdonságokkal rendelkező fejegységhez frissebb android amit fel tudnék tenni? -
DBandi_
csendes tag
Üdv!
Gondolkodom egy Junsun V1 pro plus 4/64 Gb megvásárlásán 205 US $ EU-ból. Ez jóval olcsóbb mint a legolcsóbb Kenwood, ami tud android autót.
A hangminőségre lennék nagyon kiváncsi, ezzel kapcsolatban nem találtam semmit. Tud valaki ezzel kapcsolatban felvilágosítani? -
-
gduck
addikt
válasz
Kalacskepu #6316 üzenetére
Ugyanolyan. Mire vagy kíváncsi? Ez pl. a videó kábel, létezik belőle olyan is, amin ott a SIM foglalat.
-
válasz
Kalacskepu #6310 üzenetére
Na egyenlőre el vagyok egy kicsit bizonytalanodva. Clio 3-hoz én ezt néztem Ali-ról, ebből is a PX9 Plus-t. Viszont pont ami érdekelne, vagyis hogy a kábelek hogyan vannak (mennyi RCA van stb) pont nincsenek képek.
Ez minden ilyen Androidos multimédiánál ugyanaz, vagy más ? Mert akkor pár képet elfogadnék.
-
gduck
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #6313 üzenetére
Szerintem a kínai a legkisebb baj, a Factory resetnél, már csak a licensz fájl törlése rosszabb
Mindenképpen a nyelvet állítsad át először a Factory menüben. Utána lehet kezdeni sakkozni a beállításokkal.Itt lehet olvasgatni
-
válasz
FіkuszKukіsz #6311 üzenetére
Mit szeretnél átállítani? Ha még bizonyos részen kínaiul vannak, és azt, akkor a Google Lens segít lefordítani.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen fejegységem.
A problémám az, hogy ma csináltam egy rebootot és legyalult mindent.Csinált egy factory resetet. Minden kínai lett. Az androidot már átállítottam, de a car settings-szel nem boldogulok. Hol lehetne átállítani? Vagy újra kéne telepíteni? Merre lehetne fw-t találni hozzá?A kép az még a beüzemelés után készült, azért angol.
-
-
válasz
Kalacskepu #6307 üzenetére
Androidos fejegységben is van rádió
Chimpy: Igen, nekem ugyanez volt ugyanilyen autónál, a szűrő megoldotta.
-
Üdv!
Lehet kicsit hülye kérdés lesz, de megoldható az, hogy a kocsiban egyszerre legyen egy Androidos multimédia illetve külön egy rádió is ?Rádióról nyilván a zene menne (ez majd hamarosan beépítésre kerűl, egyedi hifi), multimédiáról meg gps, tolatókamera stb. Válaszokat előre is köszi!
-
Chimpy
tag
Sziasztok. Opel Zafira B autóba szereltem be ma egy Hizpo S8 fejegységet tolatókamerával. Minden jól működik, kivéve hogy a kamera nem ad képet járó motornál. Az autóban van elöl-hátul radar is. Azt olvastam, hogy egy szűrőt kell beépíteni, de nem tudom, hogy ez megoldaná-e a problémát. Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
XxKristof9xX
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom más találkozott már ezzel a hibával, de az én fejegységem (jmcq t10-b 4/32gb ) AA vezeték nélküli használata mellett szinte fix helyeken a városba elkezd szakadozni vagy le is csatlakozik. Ha más is találkozott már hasonlóval, hogyan tudta megoldani?Válaszotok előre is köszönöm!
-
deminos
aktív tag
Sziasztok,
Sikeresen eltűntettem az Imei számot a készülékből, most ismeretlent ír ki.
Van valamilyen megoldás arra hogyan tudnám visszahozni?Köszönöm előre is a segítséget.
-
Tibi197708
lelkes újonc
Sziasztok!
Androidos fejegység emmc cseréjével foglalkozik itt valaki?
Köszönöm -
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdést, hátha hamarabb kapok rá választ, mint a Korea-i autós topikban:
"Tudnátok ajánlani megbízható vállalkozást, amelyik vállalná és szépen kivitelezné egy Kia Sportage IV-ben a fejegység cserét, valamint tolatókamera beszerelését?
Esetleg tudnátok ajánlani fejegységet az alábbi elvárásokkal (teljesen kuka vagyok a témához, nem tudom, hogy mi lenne az ideális):
- minimum a gyári zenei hangminőség és bluetooth kihangosítás (mikrofon is) szintjét teljesítse,
- a kormányról vezérelhetőség megmaradjon (legalább a hangerő módosítás, némítás, telefon felvétel, letétel),
- a gyári bemenetek a középkonzolon (USB, AUX) használhatóak maradjanak,
- lehetőség szerint működjön együtt a jelenlegi integrált kijelző fényerő állítási funkcióval (he ez nem megoldható, vagy jelentős költségnövekedést jelent, akkor nem ragaszkodom hozzá),
- változtatható színű gomb háttérvilágítás (ha ez nem megoldható, vagy nagyon feláras, akkor fehér, vagy piros háttérvilágítást szeretnék),
- vezeték nélküli Android Auto támogatás főleg navigációra (esetleg vezeték nélküli telefon tükrözés is, de nem kizáró ok, ha nem tudja csak vezetékesen),
- Bluetooth-on keresztüli zene lejátszás."Tényleg teljesen láma vagyok a témához. Jelenleg egy egyszerű CD-s, Bluetooth-os fejegység van benne (mátrixpont kijelzős), sosem cseréltettem fejegységet egy autómban sem.
Valami Pioneer, Kenwood, Sony modell közül kellene választanom.
Köszönöm
.
-
gduck
addikt
válasz
nemokapi #6298 üzenetére
A 3-as kép (AMP-CTRL és ACC) a "gyújtáskapcsolós" 12V-ra van kötve! 10 másodperc múlva elmegy róla a 12V is vagy megmarad?
Nem lenne jobb a 2-es kép (AMP-CTRL és AMP CONT) alapján bekötni?
UI: ja, a leírásod alapján, olyan mintha a CANbus adapter kapcsolná le és újra be, amikor megszakítod és újra adsz neki 12V-ot.... Érdekes...
-
feco70
senior tag
Junsun ba a vaze nem lehet magyarra állítani?
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,2005 ös Ignisbe keresnék v.milyen fejegységet.
Elméletileg az Opelbe valók passzolnak bele.Aliexpessről rendelném ,de ott csak a wondefoo márkánál látok PX6 meg PX5 ös fejegységet.Az lehet hogy v.melyiknél nincs is kiírva,honnan tudhatom azt hogy az van e benne ? -
dobolan
senior tag
Sziasztok! Haveromnak van egy alps 8227l nevű kínai fejegysége. Be lehet valahogyan állítani, ha kapcsolódik rá bluetooth-on egy telefon, akkor a hangot automatikusan átvigye akár home screen-en is? Most csak akkor megy, ha a bt music app először ki van választva, egyébként nem. A bt kapcsolattal nincs gond.
Vagy ennek így kell működnie? Másik kérdés, hogy van-e/melyik a storeban jobb bt media player, vagy csak a gyári fapados? -
gduck
addikt
válasz
nemokapi #6287 üzenetére
Ezt találtam:
Q:Why is there no sound after the machine is installed?A:My car has regular amplifier and the cable is equipped with canbus.(Except Outlander models)Please connect L IN and R IN to the FL-OUT,FR-OUT of RCA cable .like this photo,>>Wiring method of with Rockford AmplifierA:If you have RCA cable,Pease connect the AMP CTRL cable and AMP CONT cable of RCA together.The sound will work well.Please refer to the following image,
B.If you do not have RCA cable,Please find out the AMP CTRL cable and connect it to the ACC cable(Red color), just remove the plastic without cutting.The sound will work well,Please refer to the following image,
-
gduck
addikt
válasz
Tibi197708 #6282 üzenetére
Na így megvan a típus, szétnézek én is, hátha találok valami okosságot
Garancia már nincs rá? Eladó mit mond?
-
RWT1977
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene.
Valamit elnyomkodhattam mert Multimedia fejegységnél az oldalsó gombjai nem aktivak, a hangerő ,navi, stb. hogyan tudnám rá tanítani valamit elnyomkodhattam
gyári vissza állítás sem segített !!
-
gduck
addikt
válasz
Tibi197708 #6271 üzenetére
Hát sajna nekem nem ismerős. Ha jól látom akkor ez valami FYT fejegység. De ez alapján így hirtelen nem találok infót, ha esetleg valami pontosabb típusjelzés van, rá lehetne keresni jobban.
Semmi hibaüzenet nincs, amikor abbahagyja a frissítést? -
Tibi197708
lelkes újonc
Nedehe S100,frissiteni próbáltam egy pár szoftvert amit ajánlottak,de kb a háromnegyedénél újra indul és kezdi előröl a frissitést,arra tippeltek hogy a flash memória nem jó benne.A menübe nem tudok bemenni,semilyen kombinációval nem dobja fel.
-
gduck
addikt
válasz
Tibi197708 #6269 üzenetére
Pontos típus? Próbáltad a recovery firmware frissítést?
-
Tibi197708
lelkes újonc
Sziasztok!Adott egy kínai fejegység ami nem indul el fast boot módban van és nincs tovább.Próbálkoztam külföldi oldalon ahol sajnos nem jártam szerencsével.A kérdésem az lenne hogy lehet ezzel valamit kezdeni vagy kuka?Köszönöm
-
feco70
senior tag
Sziasztok! Nem rég óta van egy Junsun a kocsiba, eddig minden oké volt, most reggel a gps állandóan azt írja hálózatkeresés, nem talál jelet. Mi lehet a gond?
-
jones965
Modder
Amennyiben jól értelmeztem a kérdését, akkor külön erősítő van a hangszórók előtt. Ezért írtam, hogy kell(het) hozzá kommunikáció, ami bekapcsolja.
Az más kérdés, hogy külön erősítőnél vonal szintű kimeneten megy a jel.
Én is kötöttem a fejegységemre mélyládát erősítővel, van hozzá külön sub kimenet, és külön kapcsolóval tudtam megoldani a bekapcsolását. -
gduck
addikt
válasz
nemokapi #6261 üzenetére
Szerintem tüske nem hiányzik, ezen a képen a havernak az RNS 310 gyári bekötése látszik (telefon kihangosító nincs neki benne, azok a kábelek hiányoznak, jobb alsó üres csatlakozóhely)
A bal felső BARNA csatlakozó: hangszóró kimenetek.
A bal alsó KÉK csatlakozó: itt csak az AUX (audio in ) rész van bekötve.
A jobb alsó ZÖLD csatlakozó (lenne ha itt lenne): pedig a bluetooth adapteres telefonkihangosító lenne.
A jobb felső FEKETE csatlakozóban meg a táp és a CAN bus kommunikáció van -
jones965
Modder
válasz
nemokapi #6259 üzenetére
Szerintem a kettő fotót összehasonlítva szembetűnő, hogy melyik érintkező hiányzik a harmadik fotón látható csatlakozóból.
Amit én látok, azok a data in/out és társai, valamint a telefon kihangosító rendszer.
Ezek csak tippek, azt kellene tudni, hogy a fejegységnek van-e egyáltalán kapcsoló jel (+12V) kimenete? -
nemokapi
lelkes újonc
Sziasztok. Van olyan problémám a most vásárolt Junsun fejegységre cseréltem le a gyárit (2010-es Octavia 2 rs sound system gyári hangrenszer erősítővel) mindent jelez parkradar, kormány vezérlés müködik, csak hang nincs. Valakinek valami ötlete hogy a gyári erősítőt hogy lehet életre kelteteni, ha vissza rakom a gyárit ( RNS 310 ) szól rendesen. Ötleteket előre is kÖszönöm.
-
Elthan
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Tegnap este a Hizpo-ra böktem 4/64 Gb. Meglátom milyen lesz.
-
Lalaa
újonc
Sziasztok! Van egy olyan problémám a fejegységemmel, hogy nem akar betőlteni. Csak kőrbe forog az a zöld android bábú jele. Aztán van hogy 10-ből egyszer elindul.3 éves a készülék, tökéletesen működőtt eddig.
-
gduck
addikt
Szerintem Junsun szoftvere szebb, stabilabb. Bár ízlés kérdése
AliExpress Junsun France Store- ból pár nap alatt itt van. Ha elfér a nagyobb kijelző is, akkor esetleg érdemesebb már X7-et venni V1 helyett.
Érdemes AliExpressen végigolvasni a hozzászólásokat!
Ja és fontos, ezek Android 10-es fejegységek, ne tévesszen meg, ha más van írva, mindegyik eladó hazudik!
-
Elthan
csendes tag
Köszi, pont itt néztem. Junsun és a Hizpo között vacilálok. De a hizpo-t leszólták ezen a fórumon vagy 4 éve valami MCU hiba miatt. Azóta jobbak lettek? ,
-
ToMy_
tag
Hyundai i30 androidos fejegységek
Szerintem ezt az MCU dolgot nem kell túlgondolni, ha pontosan definiálni tudod az autó típusát, akkor az alapján tudsz találni belevalót. A normálisabb eladók Aliexpress-en eléggé segítőkészek, csak sok türelem kell hozzájuk
Európai raktárast nézzél mindenképpen, mert Kínából mire ideér az ÁFÁ-val meg a vámmal, úgy már elég húzós lesz az ára. -
xigris
őstag
Sziasztok adott egy 2018-as kia ceed jd 1.4mpi. Ebben gyárilag tolatókamera külső mikrofon gps kormányvezérlés külső usb található.
ezt szeretném egy nagyobb kijelzőre cserélni ha lehet plug and play megoldással.
Van valami opció rá?
Valami ilyesmire gondoltam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged