- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz svgyula #48493 üzenetére
A user shell folders az harcoded, igy valoszinuleg nem lesz ra megoldas.. En azt javaslom, hogy ha van ra lehetoseged akkor csinalj otthon egy halozatot (RPI, vagy valami kesz megoldas, NAS stb) amit ezutan már minden gond nelkul betallozhatsz barmelyik media kliemsbe (plex, jellyfin, kodi)
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Somatom #44118 üzenetére
Azert annak biztosan nem orulnetek, ha teszem azt a biztonsagi res (vagy egyeb gondatlan hasznalat) miatt a csajod kepei nem csupan egy zsebzsotem erejeig erdekelné a gonoszkrekkkkert, hanem heccbol kipostolgatna az altalad hasznalt social siteokra, elkuldene a munkahelyi cimlistakra stb.
A legtobb ember csak addig nem veszi komolyan a privacy data protectiont amig be nem ut sz@r...[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz tordaitibi #43865 üzenetére
még most is él.
Kulcsszó, a "még"
-
Archttila
veterán
válasz zsoltip #43147 üzenetére
Érdekes workaround. Mondjuk ha Windows vonalról jössz érthető, hiszen ott (sokaknál) valóban az a módi, hogy ha egy frissítés után valami nem működik akkor azt teljes update megvonással "orvosolja" az meg, hogy ennek milyen veszélyei vannak a lőtéri kutyát nem érdekli ugye.
Miért nem raksz rá egy normális rendszert amit csak használni kell?Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Archttila #42951 üzenetére
Akkor egyelőre ezt így nem raknám fel, bár furi ez az egész mert ha jól emlékszem a MIUI 12.5 az már 11-es droid, szóval lehet csak el van írva fw oldalán az infó.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Még egy kérdés! Letöltésnél Android 10-et ír, nekem meg ugye 11 van már a Pixel alatt.
Download details:Device: LAVENDERGlobalBranch: StableRegion: GlobalMIUI version: V12.5.1.0.QFGMIXMAndroid version: 10.0
így is mehet?
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Májusban feltettem Redmi Note 7 (12.0.3.0.QFGEUXM)-re a PixeExperience ROM-ot, viszont értelemszerűen azóta jött pár firmware így felvetődik a kérdés, hogy ráflashelhetem-e a legfrissebb stable GLOBAL fw-t (12.5.1.0.QFGMIXM) a fent említett Pixel-re?
Magyarán úgy is kérdezhetném, hogy az EEA-re jó a Global fw?[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz tordaitibi #42341 üzenetére
Úgy látom te sem használod ki a teljes tárhelyet :D
Nálam így van beállítva
de az utóbbi időben már csak akkor használom, ha kell a root. alapműveletekhez elég a PE+ alapértelmezett fájlkezelője.
[ Szerkesztve ]
-
-
Archttila
veterán
válasz tordaitibi #42248 üzenetére
Fizikai keptelenseg, Linuxon ugyanez.
Bullshit (lásd trey)
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Az hétfőn reggel jön a vodást csak amolyan referenciának tettem közzé. "nesze csuda Digi, igy kell ezt csinálni egy 2 éves akkuval te szemethalom te"
Kíváncsi leszek mire jutsz vele. egyébként még mindig van 76% az akksiban (DIGI sim) szóval biztosan nem az akku/rendszer a kaka. Egyszerűen valami oknál fogva éjjel nem alszik a telegrács.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz #72688384 #42226 üzenetére
Köszi!
Fall-N
Akkor napközben is merülne szerintem. 0:30-kor vettem le a töltőröl és most 85 százalékon vagyok. Ebből arra következtetek, hogy nem a torony meg a beton dzsungel miatt merül le éjjelente.
A network strange szinte folyamatosan maxon van.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Semmi gond és ráér!
Köszönöm hogy foglalkozol vele!Hétfő reggel meg jövök a DIGI-s bugreporttal.
a Diginel nincs 3G fallback mert csak 2G es 4G van
Nekem egy olyan beállítás is megfelelne, aminél 4G után (ha nem talál 3G-t) 2G-re ugrik.
szerk.: ez a GSM LTE lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Vodás SIM-el 6,5 óra után mindössze 2%-ot merült.
A timerfd, NETLINK, Google Services... továbbra is dolgoznak, de nem akkora intenzitással és rövidebb ideig.Report [link]
Most már csak az a kérdés, hogy miként lehetne orvosolni ezt a problémát anélkül, hogy örökre kidobnám belőle a DIGI-t
A hálózat beállítása DIGI és Voda esetén is azonos volt [link][ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Időközben rájöttem, hogy rosszul értelmeztem a parancsot.
ConnectBot-ot használok SSH-ra, de ezt a lokális dolgot nem tudtam még előcsalni.A többi holnap kiderül
-
Archttila
veterán
A végén még kiderül, hogy a DIGI SIM-je szívat csak mert nagyjából azóta van ez amióta bekerült a telefonba (persze azért mérget nem vennék rá)
Mindegy, este kiveszem, egy próbát megér.Terminalba nem tudok report generálni: (nem jön létre)
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Már eljöttem otthonról, de 1-2 nap múlva a következő töltés után megcsinálom.
Addig is a linkek alapján van valami ötleted?Itt a 'c' a count-ot jelenti? (remélem nem)
PowerManagerService.WakeLocks (*api*): 10 m 10 s Cnt:(c/wc/ec)679/0/0 3.0% [timerfd] (*api*): 1 m 20 s Cnt:(c/wc/ec)1944/0/0 0.4% wlan (*api*): 42 s Cnt:(c/wc/ec)26/0/0 0.2% NETLINK (*api*): 28 s Cnt:(c/wc/ec)4854/0/0 0.1% alarmtimer (*api*): 16 s Cnt:(c/wc/ec)8/0/0 0.1% fp_wakelock (*api*): 14 s Cnt:(c/wc/ec)6/0/0 0.1% cne_wl_ (*api*): 11 s Cnt:(c/wc/ec)11/0/0 0.1% IPCRTR_lpass_rx (*api*): 7 s Cnt:(c/wc/ec)13741/0/0 0.0%
Látom neked is volt hasonló problémád [link]
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Van egy folyamatosan visszatérő (ROM-tol független)! problémám. Éjjelente 6-8%-ot merül a telefon.
Nem hiszem hogy a ROM szívat, MIUI-n is ez volt.
Szerintem a Google Play Services bizonyos szolgáltatásai nem hagyják aludni a telefont, illetve az RSS reader-t látom még, de azon már állítottam. (Offline usage, auto update... Disabled)[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz #72688384 #42206 üzenetére
Én PixelExperience-t használok (igaz más készüléken) és minden titkosítás remekül működik.
Korábban kipróbáltam már sokféle ROM-ot, de eddig ez tetszik a legjobban.
Smooth, fluid, minden pattog ... OrangeFox (beta) a barátom, egyszóval Imádom![ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz Viktor0610 #42188 üzenetére
-
Archttila
veterán
válasz Viktor0610 #42169 üzenetére
Köszönöm!
Lehet csak beképzelem magamnak, de mintha kevésbé merülne most az akksi.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz tordaitibi #42138 üzenetére
Ez ketsegtelen, de legjobb tudomasom szerint 5 honapja bezartak a kapukat, legalabbis a Lavender elott biztosan. [link]
-
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Mondanatok pro/kontra erveket, tapasztalatokat a Pixel Experience vs LinageOS rendszerre?
MIUI 12.03-at valtana egy Redmi Note 7-es keszuleken.
(tudom van topikja, de ott nem sok tapasztalat van a fenti ket rendszerrel)[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Na akkor egy utolsó próba itt:
Rinyáló OTP app-al lehet valamit kezdeni egy rootlolt Note 4-es Redmin? A szokásos Magisk Manager hide lópikulát nem ér de valahol olvastam, hogy bizonyos prop fájlok szerkesztésével elérhető, hogy működjön de sajnos szerény tudásom már nem tudta dekódolni az üzenet PONTOS mondanivalóját
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Tegnap feltelepítettem Magisk alól a viper4android FX progit, de a Processing NO státuszban díszeleg és nem efektál egyik paraméter sem. Az RR alapértelmezett EQ szoftverét kikapcsoltam.
RR6_magisk-v16_viper-1.5.2_driver_2.5.0.4
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz Viktor0610 #34522 üzenetére
Most már nálam is jó:
adb shell
bmgr enabled
bmgr list transports
bmgr backupnow --all[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Nem tudom volt-e már róla szó de netszerte rengeteget olvasni a Google féle "waiting to backup" problémáról amire (nekem) ezidáig nem sikerült megoldást találnom: [link]
Az összes létező ajánlást (én is) végigpróbáltam de állítólag még a reset sem segít...
Arra gondoltam talán az adguard fogja meg de kikapcsolt állapotban sem jön létre a backup.Nincs valami ötletetek, mert úgy tűnik a Google nem sieti el a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz tordaitibi #34449 üzenetére
Redmi/RR +1
2-3 naponta rakom töltőre...Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Viktor0610 #34381 üzenetére
Egyébként itt a flash_all tartalma:
fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *MSM8953" || fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *mido" || echo Missmatching image and device
fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *MSM8953" || fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *mido" || exit /B 1
rem fastboot %* erase bk12 2>&1
if not %ERRORLEVEL% == 0 exit /B 1
rem fastboot %* getvar soc_id 2>&1 | findstr /r /c:"^soc_id: *239" || echo Missmatching image and device in soc_id
rem fastboot %* getvar soc_id 2>&1 | findstr /r /c:"^soc_id: *239" || exit /B 1
fastboot %* oem device-info 2>&1 | findstr /r /c:"Device unlocked: true" || echo Device oem locked
fastboot %* oem device-info 2>&1 | findstr /r /c:"Device unlocked: true" || exit /B 1
fastboot %* flash modem %~dp0images\NON-HLOS.bin || @echo "Flash modem error" && exit /B 1
fastboot %* flash sbl1 %~dp0images\sbl1.mbn || @echo "Flash sbl1 error" && exit /B 1
fastboot %* flash sbl1bak %~dp0images\sbl1.mbn || @echo "Flash sbl1bak error" && exit /B 1
fastboot %* flash rpm %~dp0images\rpm.mbn || @echo "Flash rpm error" && exit /B 1
fastboot %* flash rpmbak %~dp0images\rpm.mbn || @echo "Flash rpmbak error" && exit /B 1
fastboot %* flash tz %~dp0images\tz.mbn || @echo "Flash tz error" && exit /B 1
fastboot %* flash tzbak %~dp0images\tz.mbn || @echo "Flash tzbak error" && exit /B 1
fastboot %* flash devcfg %~dp0images\devcfg.mbn || @echo "Flash devcfg error" && exit /B 1
fastboot %* flash devcfgbak %~dp0images\devcfg.mbn || @echo "Flash devcfgbak error" && exit /B 1
fastboot %* flash dsp %~dp0images\adspso.bin || @echo "Flash dsp error" && exit /B 1
fastboot %* flash sec %~dp0images\sec.dat || @echo "Flash sec error" && exit /B 1
fastboot %* flash splash %~dp0images\splash.img || @echo "Flash splash error" && exit /B 1
fastboot %* flash aboot %~dp0images\emmc_appsboot.mbn || @echo "Flash aboot error" && exit /B 1
fastboot %* flash abootbak %~dp0images\emmc_appsboot.mbn || @echo "Flash abootbak error" && exit /B 1
fastboot %* flash boot %~dp0images\boot.img || @echo "Flash boot error" && exit /B 1
fastboot %* flash recovery %~dp0images\recovery.img || @echo "Flash recovery error" && exit /B 1
fastboot %* flash system %~dp0images\system.img || @echo "Flash system error" && exit /B 1
fastboot %* flash cache %~dp0images\cache.img || @echo "Flash cache error" && exit /B 1
rem fastboot %* flash mdtp %~dp0images\mdtp.img
fastboot %* flash lksecapp %~dp0images\lksecapp.mbn || @echo "Flash lksecapp error" && exit /B 1
fastboot %* flash lksecappbak %~dp0images\lksecapp.mbn || @echo "Flash lksecappbak error" && exit /B 1
fastboot %* flash cmnlib %~dp0images\cmnlib.mbn || @echo "Flash cmnlib error" && exit /B 1
fastboot %* flash cmnlibbak %~dp0images\cmnlib.mbn || @echo "Flash cmnlibbak error" && exit /B 1
fastboot %* flash cmnlib64 %~dp0images\cmnlib64.mbn || @echo "Flash cmnlib64 error" && exit /B 1
fastboot %* flash cmnlib64bak %~dp0images\cmnlib64.mbn || @echo "Flash cmnlib64bak error" && exit /B 1
fastboot %* flash keymaster %~dp0images\keymaster.mbn || @echo "Flash keymaster error" && exit /B 1
fastboot %* flash keymasterbak %~dp0images\keymaster.mbn || @echo "Flash keymasterbak error" && exit /B 1
fastboot %* flash userdata %~dp0images\userdata.img || @echo "Flash userdata error" && exit /B 1
fastboot %* flash cust %~dp0images\cust.img || @echo "Flash cust error" && exit /B 1
fastboot %* reboot || @echo "Reboot error" && exit /B 1Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Viktor0610 #34379 üzenetére
Igen flash_all elvileg torol mindent a factory meg ugyan ez csak torli az IMEI numbert is, de en arra lennek kivancsi, hogy ez a metodus total lepucolja a teljes root foldert, es teljesen gyari allapotra rakja a telefont?
-
Archttila
veterán
A hivatalos MIUI fastboot image kopra ledarál mindent (értsd minden létező fájlt) a telefonról amikor MIFlash alatt újrahúzom?
-
Archttila
veterán
válasz Keeperv85 #34315 üzenetére
Mielőtt megnéztem volna az általad írtakat gondoltam rádugom az XBOX ONE kontroller töltőkábelét és láss csodát, 5 nap felesleges szívás után lefutott a flash...
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Utolsó esélyem ez a topik, szóval kéretik nem kimoderálni, köszönöm!
Hard Hard Brick!! Redmi Note 4: telefon EDL módban, fastboot recovery nincs, ADB nem látja, MiFlash nem tudja írni (Windows/Linux alatt tesztelve)
Abban bízom, hogy van itt konkrét tapasztalattal rendelkező expert/szervizes aki nem csak a netes guide-okat ajánlja, mert azon már messze túl vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
CWM-be nincs olyan opcio, hogy csinal egy full total teljes torlest az internal card-on, azan pedig siman ratolom external SD-rol a friss ROM-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú